Gospodinele pricepute nu aruncă niciodată capacele borcanelor. Iată de ce!

Gospodinele pricepute nu aruncă niciodată capacele borcanelor. Iată de ce. Sursa foto: freepik.com
Gospodinele pricepute nu aruncă niciodată capacele borcanelor. Iată de ce. Sursa foto: freepik.com

Poți face o mulțime din capacele borcanelor. Totul depinde de imaginația ta. Îți sugerăm câteva idei despre cum să utilizezi capacele într-un mod original.

După utilizare, fie aruncăm imediat unele articole, fie le punem într-o cutie în care stau uitate și ani până când sunt folosite din nou în scopul pentru care sunt destinate. În această categorie sunt incluse și capacele metalice, din care pot fi făcute diferite accesorii.

Din capace poți face o pernuță pentru ace. Ai nevoie de o bucată de material, care trebuie cusută ca o pungă de-a lungul diametrului capacului. Umple punga cu vată și trage puțin materialul. Aplică lipici pe interiorul capacului și lipește țesătura cu partea dreaptă în afară.

Beneficiile apei sărate pentru sfeclă roșie: sfaturi pentru o recoltă bogată

Apoi ia o altă bucată de țesătură, aplică adeziv pe cealaltă parte a husei și lipește-le, suprapunând  marginile pe peretele lateral. La final, închide partea laterală cu o panglică frumoasă, care, de asemenea, trebuie lipită. 

Dacă dorești, poți face un magnet de frigider. În acest sens, lipește o sfoară subțire pe partea laterală a capacului. Apoi lipește magnetul pe exteriorul capacului, iar în interior - o imagine, un text sau orice alt lucru care îți place.

Placa de tocat, un rai pentru bacterii: cum să o cureți și să îndepărtezi mirosurile neplăcute

Din capacele cutiilor de aluminiu ale băuturilor energizante poți face: bijuterii (cercei, coliere, cruci, pandantive de diferite forme); genți  ecologice sau curele neobișnuite.

De asemenea, capacele vechi pot fi folosite ca decor în grădină: poți face un om de zăpadă sau să decorezi un pat de flori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel