Gospodinele cu experiență păstrează cafeaua în frigider. Secretul lor a fost dezvăluit

Gospodinele cu experiență păstrează cafeaua în frigider. Secretul lor a fost dezvăluit. Sursa - Pexels
Gospodinele cu experiență păstrează cafeaua în frigider. Secretul lor a fost dezvăluit. Sursa - Pexels

Fiecare gospodină știe că frigiderul trebuie păstrat curat. Dar dacă ceva merge prost, atunci în interior apare un miros neplăcut.

Adesea, mirosul urât apare din cauza unui aliment alterat. Dar, în unele cazuri, chiar și după ce frigiderul a fost spălat, mirosul neplăcut rămâne. Nu vă faceți griji! Puteți elimina problema cu ajutorul unor trucuri simple.

Elimină rapid mirosul neplăcut din baie cu acest truc: bunicile noaste îl foloseau mereu

De exemplu, bicarbonatul de sodiu combate aromele nedorite. Trebuie doar să puneți aproximativ 100 de grame de bicarbonat într-o ceașcă și să o depozitați pe raftul frigiderului.

Și cafeaua este eficientă. Puneți niște cafea măcinată sau cafea boabe într-un pahar, care trebuie pus în frigider. Nu uitați să schimbați cafeaua în fiecare lună.

Cum să ascuți cuțitele de bucătărie, care s-au tocit: 5 metode simple și rapide

În plus, și sucul de lămâie este potrivit pentru combaterea mirosurilor urâte. Luați jumătate de lămâie și ștergeți cu ea pereții și rafturile frigiderului. Ulterior, ștergeți rafturile frigiderului cu o cârpă uscată.

Unii pun foi de de ziar pe rafturi, deoarece hârtia absoarbe mirosurile. Dezavantajul este că foile de ziar trebuie înlocuite cu altele noi în fiecare zi.

 

BONUS. Pune hârtie igienică și un pahar cu apă minerală în frigider. Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc

 

Fiecare păstrează în frigider alimente și băuturi. Unii țin, în frigider, și medicamente. Cu toate acestea, unele gospodine pun și lucruri ciudate în frigider. De exemplu, o rolă de hârtie igienică și un pahar de apă cu sifon. Puțini oameni știu de ce este necesar acest lucru.

Adesea, peretele din spate al frigiderului se acoperă cu un strat de gheață. Prin urmare, produsele alimentare vor îngheța rapid. Putem apela la un specialist, care va  rezolva problema, dar serviciile lui costă. Însă puțini știu că această problemă poate fi rezolvată ușor sau, mai degrabă, poate fi prevenită.

Pentru acest lucru, aveți nevoie de o rolă de hârtie igienică, care vă va ajuta să faceți față și altor probleme.

Cadă este îngălbenită și pătată? Ai nevoie de două produse din cămară: simplu, ieftin și rapid

Hârtia igienică îndeplinește, simultan, mai multe funcții în frigider. De fapt, acesta este un instrument indispensabil pentru oricine nu are  funcția „fără îngheț” în frigider.

Deci, în frigider poate apărea gheață, ceea ce are un efect dăunător asupra multor produse. Rola de hârtie igienică vă protejează produsele într-o situație atât de neplăcută. În plus, hârtia igienică vă scăpa de mirosul neplăcut.

Astfel de probleme sunt rezolvate ușor cu  hârtie igienică. Hârtia, care are o structură poroasă și moale,  va absorbi umezeala și mirosurile neplăcute.

Cel mai important lucru este nu uitați să înlocuiți rola de hârtie cu una nouă, după ce prima se udă. În caz contrar, hârtia se poate descompune pe raftul pe care fost pusă

Adăugă câteva pastile de aspirină în mașina de spălat și uită de petele de pe hainele albe

Adesea oamenii stochează, incorect, alimentele în frigider. De exemplu, în recipiente de plastic sau pungi de plastic. Drept urmare, brânza se acoperă cu un strat alb, iar cârnații se acoperă și ei, rapid, cu un strat albicios alunecos. În plus, dacă păstrați alimente în frigider pentru o perioadă lungă de timp în acest fel, va apărea un miros neplăcut. 

Pune bijuteriile înnegrite într-un pahar de bere: un truc ciudat, care le redă strălucirea

Un pahar cu apă cu sifon este cel mai ieftin remediu pentru mirosurile neplăcute din frigider. Această tehnică a fost folosită cu succes de bunicile noastre.

Pentru a face acest lucru, 1 lingură de sifon este diluată în 250 ml de apă la temperatura camerei. Este suficient să schimbați o astfel de soluție la fiecare câteva zile. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel