Giroud pleacă de la Arsenal. Ce echipă îl vrea

Transferul lui Pierre-Emerick Aubameyang la Arsenal s-a rezolvat. Astfel, Olivier Giroud cel mai probabil va pleca de pe Emirates, iar una dintre echipele interesate de serviciile sale este o mare rivală din campionat.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio susţine că Olivier Giroud va ajunge în această iarnă la una dintre rivalele londoneze ale „tunarilor", Chelsea, conform DigiSport.

Jurnalistul spune că Chelsea va achita 17 milioane de euro pentru transferul francezului. În vârstă de 31 de ani, Giroud a fost cumpărat de la Montpellier de Arsenal, pentru 12 milioane de euro. 

Concurență mare în atacul lui Chelsea

Giroud va avea concurență puternică în echipa lui Antonio Conte, pentru postul de vârf. Pe același post evoluează și Alvaro Morata - golgheterul echipei, respectiv Michy Batshuayi.

Olivier Giroud a înscris 105 goluri în 252 de meciuri, în toate competiţiile, pentru Arsenal. În actuala stagiune, francezul a bifat doar 4 reușite în 15 partide în campionat, pentru „tunari". Pentru echipa națională a Franței, pentru care a debutat în 2011, Giroud are 29 de goluri în 69 de partide.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel