Giani Kiriță, la Exatlon. Fiica acestuia, mesaj: Să comenteze în continuare

Foto Facebook
Foto Facebook

Roxana, fiica lui Giani Kiriță, unul dintre concurenții Exatlon România, a vorbit despre comportamentul acestuia din concurs.

"Ceea ce s-a întâmplat în echipa din care face parte tatăl meu a fost, într-adevăr, urât și nedrept. Și de aceea are tata reacțiile pe care le are. Îi dau toată dreptatea și pot să spun cu mare încredere că face așa pentru că suferă că s-a întâmplat ce s-a întâmplat între ei.

Și pentru că pune mult suflet pentru moralul echipei și pentru că se oftică din cauza acestor lucruri. El e Berbec, și se aprinde repede. Îl înțeleg perfect pentru că și eu sunt la fel, și sunt aceeași zodie", a declarat Roxana pentru WOWbiz.ro.

"Să comenteze în continuare"

De asemenea, a spus că este mândră de tatăl ei. "Sunt mândră de tatăl meu, este a doua săptămână când a adunat cele mai multe puncte pentru echipă și chiar se descurcă foarte bine. Vreau să o țină tot așa și să ajungă cât mai departe, pentru că merită, se vede cât își dă interesul pentru asta și sunt sigură că toată lumea vede asta. Cât despre cei din echipa Războinicilor... ei nu au respect nici măcar ei între ei, dar pentru ceilalți? (...) 

Cât despre oamenii care comentează urât la adresa tatălui meu, să comenteze în continuare. Nimic nu îl afectează nici pe el, nici pe noi. Și sfatul meu ar fi să nu-și mai piardă timpul tastând și comentând ceva ce nu ține de viața lor", a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel