Gheorghe Hagi a reacționat dur după ce 'marinarii' lui de la Farul Constanța au fost 'scufundați' de FC U Craiova la un scor rușinos

FC U Craiova a surclasat-o e campioana Farul Constanţa cu scorul de 4-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, în etapa a 8-a a Superligii de fotbal. 

Golurile echipei conduse de pe margine de interimarul Dan Vasilică au fost marcate de Benjamin van Durmen (18), Dragoş Albu (45), William Baeten (57) şi Juan Bauza (80). Cel mai bun om al meciului a fost atacantul Aurelian Chiţu, fostul atacant al Viitorului reuşind să ofere două pase de gol, pentru Albu şi Baeten.

Chiţu este golgheterul la zi al ligii, cu 6 goluri. Pentru craioveni a fost cel mai categoric succes din acest campionat şi abia al doilea meci în care nu au primit gol. Farul a suferit cel mai drastic eşec din acest sezon şi al treilea consecutiv în deplasare. La constănţeni a debutat în acest meci mijlocaşul armean Narek Grigorian.

FCU 1948 Craiova - FC Farul Constanţa 4-0 (2-0), Stadion Ion Oblemenco - Craiova Au marcat: Benjamin van Durmen (18), Dragoş Albu (45), William Baeten (57), Juan Bauza (80).

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); al patrulea oficial: Sorin Vadana (Cluj-Napoca) Arbitru video: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitru asistent video: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) Observatori: Teodora Albon (Cluj-Napoca) - CCA, Ioan Mărginean (Alba Iulia) - LPF.

Reacția lui Gică Hagi, după ce Farul a fost umilită pe terenul celor de la FC U Craiova 1948

La interviul de după meci, Hagi s-a prezentat resemnat și a recunoscut că cei de la U Craiova 1948 au predat o "lecție de fotbal". 

"Trebuia să vină și momentul ăsta, pentru că nu mai suntem cei de anul trecut, sub nicio formă. N-avem nicio scuză că am jucat multe meciuri, oboseală, sau ce se mai poate zice. Când nu ești 100% din toate punctele de vedere...

La fotbal trebuie să lupți. Vrei, nu vrei, te pedepsește fotbalul, în seara asta ne-a pedepsit pe toți. O lecție de fotbal, trebuia să vină și asta, să învățam anumite lucruri care trebuie respectate.

Important e că ce-am văzut în seara asta e o lecție, trebuie să vorbim și să analizăm, iar după să schimbăm lucrurile total. Dacă nu, nu va fi bine.

Avem câteva zile de pauză, e de muncă, trebuie să ne revenim mental, să fim foarte bine. Unii au spus că sunt la 100%, dar pe teren s-a văzut clar o viteză în minus.

Cred că vine bine pauza asta. Ce decizii? Trebuie să ne punem la punct cu toții, să ne așezăm și să fim cei de anul trecut", a spus Gheorghe Hagi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel