Fructul oprit, sezon nou. Cine se alătură distribuției

Fructul oprit
Fructul oprit

Plină de entuziasm, Maria Nicole mica artistă în vârstă de opt ani - s-a alăturat echipei serialului Fructul oprit, putând fi urmărită de telespectatori din 29 august la Antena 1.

"Abia aștept să începem filmările!", a fost reacția Mariei Nicole, după ce a avut primele repetiții și a făcut cunoștință cu colegii săi mai mari din "Fructul oprit". "M-am cunoscut cu actorii, îmi place tare mult aici, pentru mine este o experiență foarte frumoasă!", povestește aceasta, fiind primită cu brațele deschise în echipa serialului.

În urmă cu patru ani, a făcut primii pași pe plan muzical, având deja la activ videoclipuri ("Mama", "Orașul faptelor bune" etc.) care se bucură de numeroase aprecieri în mediul online. Și-a dezvoltat aptitudinile artistice la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, unde a beneficiat de bursă, iar timp de un an a studiat actoria. Maria trăiește acum emoțiile primului său mare proiect actoricesc. Ea o interpretează pe Mara – fiica Anei Caragea (Cristina Ciobănașu), în cel de-al doilea sezon "Fructul oprit", care va începe miercuri, 29 august, de la ora 20.00, la Antena 1. "Personajul meu se numeste Mara, o fetită de cinci ani, haioasă. Îmi place, chiar mă reprezintă", mărturisește Maria, extrem de încântată de noua experiență pe care o trăiește.

Talentul ei s-a făcut repede remarcat pe platourile de filmare. "Maria este actriță în adevăratul sens al cuvântului, foarte talentată și extrem de profesionistă. Eu unul o tratez ca pe un om mare", declară Radu Grigore, scenarist și regizor al serialului.

Sezon nou, din 29 august

Din 29 august, "Fructul oprit" revine în atenția publicului cu un nou sezon plin de surprize, telespectatorii putând să urmărească serialul, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel