Fructul oprit episodul 31 online. Momente îngrozitoare: Sângele nu se spală cu apă

Mmulte întâmplări neaștepte, la "Fructul oprit", în această seară. Ancheta procurorului ia amploare, în cazul conflictului încheiat cu focuri de armă, iar situația Soniei la Pietroșița se complică.

"Te măriți cu mine?", este propunerea în căsătorie, pe care Petru(Bogdan Iancu) i-o face iubitei lui, Bihter(Oana Moșneagu). "Unii oameni își caută iubirea toată viața, eu am avut noroc și am găsit-o la 18 ani", este convins tânărul, care le dă vestea si apropiaților. Ce răspuns va primi Petru, cum vor reacționa Ana(Cristina Ciobănașu) și Ioan(Vlad Gherman), când vor auzi de planurile acestuia, diseară, de la ora 20.00, în episodul 31 din sezonul 2 "Fructul oprit", la Antena 1.

Declarații emoționante și romantism sunt și în cuplul oltenilor Boască. "Lino, eu te iubesc pentru că ești tu! Tu nu te ascunzi, tu nu te prefaci. Tu nu-ți faci bucle, nu umbli cu pantofi cu tocuri cui. Pentru mine ești cea mai frumoasă și sinceră! De asta te iubesc!", îi spune Sile(Marian Râlea) soției sale, Lina(Adriana Trandafir), momentul putând fi urmărit, în această seară, în "Fructul oprit". Tot în cadrul episodului 31, telespectatorii vor afla dacă Sile a fost cel care a tras în Adrian(Bogdan Albulescu), căci acesta va fi supus unei hipnoze, în urma căreia va povesti ce a făcut în timpul conflictului dintre Alex și Adrian, care s-a încheiat cu focuri de armă.

Situația Soniei(Michaela Prosan) la Pietroșița se complică, iar relația dintre ea și Adrian(Bogdan Albulescu) devine una tensionată. Alex(Petru Păun) face tot ce-i stă în puteri să ajungă la femeia iubită. "Te rog, ai puțină încredere în mine și dă-mi puțin timp!", îi cere Sonia lui Alex. Cami(Ana Crețu) merge și ea la Pietroșița, iar discuția dintre ea și Adrian degenerează și lucrurile scapă de sub control ... Ce se va întâmpla, telespectatorii pot afla dintr-un nou episod "Fructul oprit", pe care Antena 1 îl va difuza astăzi.

Tanța(Doinița Oancea) nu renunță la dorința ei de a deveni vedetă. "Îmi îndrept părul, mă fac blondă, mă duc la Te cunosc de undeva și mă scot, prin poartă, direct Gina Pistol", se gândește ea. Cum își face Tanța apariția în fața oltenilor Boască și ce o sfătuiește soțul ei, Costică(Liviu Vârciu), diseară, de la 20.00.

Într-o discuție cu Iza(Ioana Blaj), Bihter vorbește despre planul său de răzbunare:"O să-i distrug pe toți! Sângele nu se spală cu apă. Sângele se spală tot cu sânge". Răsturnări de situație, emoție, întâmplări neașteptare, astăzi, în continuarea sezonului 2.
Au mai rămas 10 episoade din "Fructul oprit", pe care telespectatorii le pot urmări, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel