FRUCTUL OPRIT, episod 14 februarie. Gest extrem

FRUCTUL OPRIT. Disperarea o împinge pe Roxana Baicu Popovici, interpretată de actrița Carmen Tănase, să recurgă la un gest nesăbuit.

FRUCTUL OPRIT. A dus o viață plină de opulență și s-a bucurat de tot ce e mai bun și mai frumos, dar acum lucrurile au luat o altă întorsătură și s-a trezit fără nici un ban. Disperarea o împinge pe Roxana Baicu Popovici (interpretată de Carmen Tănase) să recurgă la un gest nesăbuit, în cel de-al cincilea episod al serialului "Fructul oprit", pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 21.15.

FRUCTUL OPRIT. Roxana Baicu Popovici ajunge de la extaz la agonie și ia o decizie radicală, fiind hotărâtă să-și încheie socotelile cu viața. Rămasă fără poziția financiară după care mult tânjește, aceasta mai primește o lovitură cruntă. Din cauza datoriilor, își pierde și casa, și devastată de cele întâmplate, Roxana recurge la un gest extrem. Atentă la tot ce se întâmplă în reședința familiei Baicu Popovici, menajera Katia îl sună pe Mircea, iubitul Roxanei, pentru a-l atenționa cu privire la starea stăpânei sale. El ajunge chiar în momentul în care Roxana se urcă pe pervazul ferestrei, hotărâtă fiind să renunțe la viață. "Vreau să zbor!", strigă ea, aflată în culmea disperării.

FRUCTUL OPRIT. Tot în episodul din această seară al serialului "Fructul oprit", de la ora 21.15, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări secvențe cu familia Caragea filmate în Istanbul și, de altfel, o vor putea vedea pe Sonia într-o ipostază inedită, în timp ce este protagonista unui dans senzațional din buric.

[citeste si]  

FRUCTUL OPRIT. Cum va reacționa Tudor Caragea când îl va întâlni pe Alex în Istanbul, ce răspuns va primi Sonia din partea medicilor turci, toate aceste întrebări își vor primi răspunsul astăzi, de la ora 21.15, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel