Fotbal: FC Rapid l-a împrumutat pe Geani Creţu de la Dinamo

Clubul de fotbal FC Rapid l-a împrumutat de la FC Dinamo pentru un sezon pe Geani Creţu, jucător eligibil pentru regula Under 20 din Liga a II-a, anunţă gruparea giuleşteană, vineri seara, pe site-ul său oficial. 

'Rapid continuă seria achiziţiilor din ultimele zile, iar după Hristos Vadasis şi Saiffedine Alami, astăzi l-a împrumutat pentru un sezon, cu drept de cumpărare, pe mijlocaşul Geani Creţu, de la Dinamo. În vârstă de 19 ani, eligibil pentru regula U20, Creţu a debutat în prima ligă în sezonul trecut, în decembrie, când a intrat pe finalul meciului Dinamo - Universitatea Craiova. În acest sezon, Geani Creţu a evoluat în două partide, în iulie, cu CSM Poli Iaşi, şi în urmă cu trei săptămâni, tot într-un meci cu Universitatea Craiova.

Creţu a marcat un gol, în două apariţii, în Youth League, în dubla Dinamo - Lokomotiv Zagreb (2-2, 0-2), fiind finalist în Liga Elitelor U19, în sezonul trecut', se menţionează pe site-ul citat. La semnarea contractului cu Rapid, mijlocaşul s-a declarat încântat de posibilitatea de a lupta pentru promovare. 'Am venit la Rapid cu inima deschisă, îmi doresc enorm să evoluez aici şi să pot ajuta echipa să promoveze, suporterii sunt foarte fanatici şi va fi o plăcere să joc în faţa lor. Le promit că voi da totul pentru a îndeplini obiectivul principal al clubului, promovarea', a spus Creţu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel