Urmărește emisiunea live


Formația Zdob și Zdub și frații Advahov, la Torino. Ținutele în care artiștii vor reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022 / FOTO

Formația Zdob și Zdub și frații Advahov, la Torino. Ținutele în care artiștii vor reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022  /  Ccaptură YouTube - 'Trenuleţul', cântată de trupa Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov.
Formația Zdob și Zdub și frații Advahov, la Torino. Ținutele în care artiștii vor reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022 / Ccaptură YouTube - 'Trenuleţul', cântată de trupa Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov.

Formația Zdob și Zdub și frații Advahov au prezentat ținutele în care vor reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022.

Formația Zdob și Zdub și frații Advahov, care reprezintă Republica Moldova la Eurovision în acest an, se află în Italia, acolo unde se va desfășura cea de-a 66-a ediție a festivalului.

După ce au cântat în avionul cu care au zburat spre Italia, delectând călătorii, artiștii au venit cu o nouă surpriză pentru cei care le admiră activitatea. De această dată, membrii formației au postat pe pagina de Facebook poze cu ținutele în care urmează să reprezinte Republica Moldova pe scena de la Torino.

„În premieră. Outfit-ul Moldovei pe scena Eurovision Song Contest!Elementele ornamentale stilizate din minunatele covoare moldovenești• Ciucuri roșii din Jocul Urșilor• Multe culori!În exclusivitate, doar la Eurovision - Frații Advahov așa cum nu i-ați mai văzut … Grafic, dinamic ca Trenulețul pe șine!”, se arată în postarea care însoțește fotografiile. 

Anterior, în cadrul unei conferințe de presă, trupa "Zdob şi Zdub" a dat asigurări că a pregătit multe surprize pentru public, inclusiv vestimentare. Precum se vede în fotografiile făcute publice, pe sacourile artiștilor sunt inscripții care definesc stilul piesei, Folclor+Rock’n’Roll, dar și elemente ornamentale în culorile aprinse ale Drapelului de stat.

Piesa "Trenuleţul" va fi cântată în varianta originală şi va răsuna în prima semifinală pe scena Eurovision, în data de 10 mai, la Torino. Artiştii sunt cu numărul 9 în program.

Anul acesta, la Eurovision participă 41 de ţări, dintre care 18 concurează în prima semifinală, cea din 10 mai, iar 18 ţări, în cea de-a doua semifinală, pe 12 mai, scrie Publika.

Republica Moldova merge la Eurovision cu o piesă unionistă

Zdob și Zdub și Frații Advahov sunt marii câștigătorii ai preselecției naționale pentru Eurovision 2022. Au învins cu piesa „Trenulețul”. Melodia câștigătoare a fost lansată în luna decembrie a anului trecut.

„Sperăm să aibă același impact, același succes. Sunt sigură că vor avea o prestație de neuitat și că nu vor fi în totalitate contestați”, a declarat unul dintre jurați.

Menționăm că, pe locul doi s-a clasat vocea de la Opera Națională Ana Cernicova. Locul trei i-a revenit trupei „Lemonique”. Pe locul patru s-au plasat Anet Smirnova și Maxim Zavidia, iar locul cinci a fost împărțit de către trupa „Lanjeron” și interpreta Emilia Russu. Pe locul șase s-a clasat proiectul „Ferum”, cu melodia „Love is”.

Natalia Gordienco a reprezentat anul trecut țara la Eurovision. Reprezentanta Republicii Moldova a ocupat locul 13 în finala Eurovision 2021, cu piesa „Sugar”. Cel mai mare punctaj, 12 puncte, Natalia Gordienko l-a primit din partea Bulgariei și a Rusiei (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel