Florin Dumitrescu, despre Bontea și Scărlătescu: În zece ani, nu ne-am întâlnit niciodată la o bere

Sezonul 10 „Chefi la cuțite” va pune la bătaie, din toamnă, cel mai râvnit trofeu al celebrei competiții culinare.

Cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, marchează zece ani de când se cunosc printr-un show în care întrecerea va fi mai intensă că oricând. Astfel, sezonul aniversar aduce o mulțime de noutăți, de la provocări care vor spori dificultatea concursului la imaginea proaspătă a platoului de filmare.

Din rețeta Chefi la cuțite nu vor lipsi nici momentele emoționante, dedicate celor zece ani în care maeștrii gastronomiei au făcut istorie cu cel mai iubit show culinar din România.

Rememorând un deceniu de rivalitate în bucătărie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au vorbit despre legătura specială care s-a creat între ei. 

„După zece ani de competiție, în mod surprinzător încă suntem prieteni. E adevărat că se poate întâmpla ca, două săptămâni după ce se termină o competiție, să nu ne mai vorbim, dar după aceea ne revenim foarte ușor. Ne auzim, ne mai împărțim rețete unul altuia. Însă, ce-i drept, în cei zece ani de când ne știm, nu ne-am întâlnit niciodată la o bere, în afara orelor de filmare. Cu toate acestea, dacă unul dintre noi are nevoie de ceva, ceilalți doi sunt lângă el”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

„Noi ne certăm ca în familie, atunci când e vorba despre lupta pentru amulete, de exemplu. Dar știm să lăsăm totul pe platoul de filmare. S-a mai întâmplat să rămână unul dintre noi supărat după câte un sezon, dar asta pentru scurt timp. Iar în toți acești ani, am ajuns să ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să trecem peste orice conflict”, a declarat Chef Sorin Bontea.

„Ne leagă o prietenie foarte interesantă. Trebuie să vă spun că încă nu am reușit să ieșim toți trei la o bere. Încă! Deci prietenia noastră se bazează pe altceva – pe foarte multă muncă, dar și pe competitivitate și stresul resimțit în toate sezoanele Chefi la cuțite”, a mărturisit Chef Cătălin Scărlătescu.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, nouă „casă” în sezonul 10 „Chefi la cuțite”

Marea revenire a maeștrilor bucătăriei la Antena 1 vine cu multe nouțăți care vor adăuga savoare rețetei deja consacrate a celebrului show culinar. Sezonul 10 Chefi la cuțite va debuta în toamnă la Antena 1 într-un decor nou, special creat pentru a marca decada de succes a trioului de senzație alcătuit de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei Chefi sărbătoresc 10 ani de când fac istorie cu cea mai urmărită competiție culinară din România, ocazia perfectă pentru a dechide porțile unei noi “case”, în care se vor da cele mai grele bătălii gastronomice.

Noul platou, care împrospătează estetica show-ului, dându-i grandoarea și strălucirea potrivite pentru un sezon special, este cadoul aniversar pentru Chefi, de care se bucură, totodată, și concurenții, întrucât decorul s-a schimbat în toate zonele de desfășurare a show-ului: de la platoul în care jurizează Chefii, bancurile de lucru ale concurenților și camera susținătorilor la spațiul în care se dau luptele pentru amuletă și camera Chefilor. Decorurile pregătite până în cele mai mici detalii i-au luat prin surprindere pe cei trei Chefi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel