Florin Chilian devine [email protected], în noiembrie, la Arcub - VIDEO

Rodica Mitu / 09 noi 2017 / 08:23 Salveaza PDF Comentarii
Florin Chilian
Florin Chilian

Florin Chilian va susţine, pe 26 noiembrie, începând cu ora 20.00, un concert la ARCUB. 

Concertul [email protected] este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB și prezintă ultimul album al artistului Florin Chilian, un proiect original care a creat un nou stil muzical și care se bucură de o reacție entuziastă din partea publicului românesc și internațional. Invitat special în cadrul concertului este Cvartetul Bella Musica.

Lansat în octombrie 2017, albumul [email protected] își propune să aducă muzica de cameră mai aproape de publicul nefamiliarizat cu universul muzicii preclasice, să o facă mai accesibilă și „să elimine distanța dintre Ateneul Român și noile generații, păstrând însă calitatea muzicală," după cum declară Florin Chilian.

Combinând în mod inedit vocea pop cu muzica de cameră, Florin Chilian creează cu [email protected] un nou stil muzical în cheia quartet/quintet, pe care artistul îl intitulează Q concept. O premieră pentru lumea muzicii, [email protected] reorchestrează piese pop în stil preclasic-clasic, dar cu o abordare actualizată, pentru cvartet de coarde (două viori, o violă și un violoncel). De la binecunoscutul hit Zece, până la doină sau tango, albumul a fost creat pentru a reintroduce muzica clasică în secolul 21.

VEZI ŞI EXCLUSIV Florin Chilian, surpriză. Gest la care nu se aştepta din partea lui Ducu Bertzi

Amintim că, în cadrul unui interviu acordat DC News, Ducu Bertzi l-a nominalizat pe Florin Chilian ca fiind unul dintre artiştii pe care el ar paria.

Interviul la care facem referire poate fi ascultat mai jos:

[citeste si]

(w670)

Revenind la concert, biletele pot fi achiziţionate online de pe http://arcub.ro/ și http://www.bilet.ro/ sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Prețuri: 35 lei (Categoria I). Elevii, studenţii și pensionarii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei (Categoria II).

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28