Florin Chilian cântă pe 1 septembrie, la București. Prețul biletelor

Foto Facebook @Florin Chilian
Foto Facebook @Florin Chilian

Florin Chilian, una dintre cele mai originale voci ale scenei românești, - după cum este și prezentat în descrierea de pe Facebook a evenimentului -, va susține un concert în Capitală, pe 1 septembrie. 

Luna septembrie începe cu o surpriză pentru fanii lui Florin Chilian. Acesta va bucura publicul cu melodiile sale, la concertul organizat pe 1 septembrie, la Gradina Urbană.

'După numeroase proiecte muzicale și materiale discografice pline de originalite, Florin Chilian poate să se laude că a cuprins într-o singură respirație trei emoții profund umane „PlânSuRâsul", punându-le lalolaltă pe cel mai recent album care poartă acest nume. Concertul de la Grădina Urbană va îmbina prospețimea melodiilor noi, de care ne-am bucurat prea putin de ele live, din cauza pandemiei, cu clasicele și faimoasele deja „Zece”, „Chiar dacă…” sau „Iubi”.', se arată în descrierea de pe Facebook a evenimentului.

Locația se află pe Strada Batiștei nr.14 - în spatele hotelului InterContinental.

Evenimentul este programat la ora 19:00, iar terasa se va închide la ora 02:00. Accesul se face obligatoriu cu minim jumătate de ora înaintea începerii evenimentului.

Prețul biletelor 

Bilet: 80 Ron (30 locuri în fața scenei)
Bilet: 50 Ron (50 locuri Presale)
Bilet: 60 Ron Acces General

Biletele pot fi achiziționate AICI.

'Bilete vor fi disponibile pentru achiziție la locație în limita locurilor disponibile. Prioritate au rezervările cu bilet achiziționat. Ne rezervăm dreptul de a anula o rezervare telefonică dacă nu a fost însoțita de bilet.', precizează organizatorii. 

Rezervări și aranjarea la mese

Aranjarea la mese (de 4-6 persoane) se face în funcție de numărul de persoane rezervate, dar și în funcție de momentul în care biletul este achiziționat. 

'În cazul în care se face o achiziție de 2 bilete, există posibilitatea să împărțiți masa cu alte 2 persoane, la fel și nota de plată.', adaugă organizatorii. 

Atenție însă - achiziția de bilet asigură locul la masă - situație în care nu mai este nevoie de rezervare telefonică. 

Trebuie să aveți în posesie biletele pentru scanare fie pe telefon, fie în format print. După scanare, veți primi o brățară de acces pe care trebuie s-o purtați pe toată durata evenimentului. 

Organizatorii mai precizează pe Facebook că, în contextul pandemiei de Covid-19, participanții sunt rugați să coopereze în vederea respectării tuturor normelor impuse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel