EXCLUSIV  Fiul lui Marius Bodochi, angajament la MTV. Cu ce se ocupă Alex-VIDEO

Într-un interviu la DC News, actorul Marius Bodochi a vorbit despre fiul său, Alex.

Tânărul are 34 de ani și lucrează în Amsterdam la MTV, ca inginer de sunet. Are și o trupă, iar piesele sale sună foarte bine.

[citeste si]

"Muzica, ritmurile, tobele au fost pasiunile fiului meu. A avut, ani de zile, un profesor foarte bun de percuție. A cântat rock rău, rău, apoi a mai schimbat genurile. El a făcut Liceul de Arte Plastice, a intrat la Academia de Arte Vizuale în Cluj și a zis că nu mai poate... spunea că nu află nimic noi, din clasa a V-a îi tot ajungea. A zis că vrea să dea la Psihologie. A terminat Psihologia, dar fiind pasionat de muzică, a spus că vrea să facă ceva legat de muzică, de sunet.

Mentalitate diferită

A studiat în Amsterdam. Cei de acolo au un sistem foarte bun: te pregătesc și pentru partea de compoziție, dar te pregătesc și tehnic deoarece, ca artist, nu ai întotdeauna de lucru și, în acest caz, faci și partea tehnică. Vorbesc despre mentalitatea unei școli. A ajuns inginer de sunet la MTV Amsterdam, ceea ce este mare lucru. Între timp are și concerte. Nu mă pricep deloc. Lucrează altfel. Alex al meu din Amsterdam se întâlnește cu un tânăr din Cluj și cu o cântăreață din Cuba și fac muzică împreună. Toată treaba asta este pusă pe un CD. Este foarte interesant. Am auzit câteva piese și sună foarte bine", a povestit actorul Marius Bodochi la interviurile DC News.

Iată răspunsul:

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel