Nina Hariton a câștigat Finala Chefi la cuțite 2023, sezon 11 / video

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Marți, 20 iunie, a avut loc marea finală Chefi la cuțite sezonul 11. Câștigătoare a fost Nina Hariton.

Nina Hariton a câștigat Finala Chefi la cuțite 2023, sezon 11. A izbucnit în plâns când a văzut că este marea câștigătoare.

„Dați-mi o palmă să mă trezesc la realitate! Acest premiu este și pentru colegii mei din echipa de astăzi, dar mai ales pentru chef Bontea care a avut încredere. A scos cuțitul când i l-am cerut”, a spus Nina Hariton cu lacrimi în ochi.

„Nina m-a convins să-i ofer cuțitul de aur în audiții și mi-a oferit în schimb promisiunea că va ajunge în finală. Nu numai că s-a ținut de promisiune, dar a și câștigat finala și împreună cu ea și eu Al 6-lea sezon câștigat din toate cele 11! Bravo, Nina, felicitări!!! Sunt mândru de tine! A fost un sezon roșu` ca focu`, ne-a surâs norocu` și altul decât 1 nu putea fi locu`”, a scris Bontea pe Facebook.

-- 

Știrea inițială:

Paul Tudosescu, Nina Hariton și Laurențiu Neamțu sunt finaliști Chefi la cuțite, sezonul 11. 

Este seara Marii Finale a sezonului 11 Chefi la cuțite – o seară istorică pentru show-ul culinar: toți câștigătorii cuțitelor de aur au intrat în finală pentru prima dată în 11 sezoane!

Lider incontestabil de audiență, Semifinala de aseară a culminat cu dezvăluirea numelor celor trei concurenți care s-au calificat în Finală: Laurențiu Neamțu, Paul Tudosescu și Nina Hariton sunt cei care se întrec pentru mult râvnitul trofeu de câștigător al sezonului 11 Chefi la cuțite și marele premiu de 30.000 de euro. 

Ieri seară, Semifinala Chefi la cuțite i-a purtat pe concurenți prin maratonul celor trei probe consacrate: Gustul copilăriei, proba în care au gătit alături de persoane dragi și cea în care au avut de preparat câte un signature dish. Concurenții sezonului 10 Chefi la cuțite și-au făcut apariția în platou pentru jurizarea celei de-a doua probe, în timp ce pentru ultimul test, farfuriile au fost punctate chiar de către cei trei Chefi. La finalul serii, din cei nouă semifinaliști, doar trei și-au auzit numele strigate pentru Marea Finală din această seară: Laurențiu Neamțu, Paul Tudosescu și Nina Hariton. Pentru prima dată în 11 sezoane, toți cei trei câștigători ai cuțitelor de aur au intrat în Finală.   

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Chef Florin Dumitrescu, are o experiență impresionantă: a gătit la restaurante cu stele Michelin din New York, dar și la un country club din Florida frecventat de vedete internaționale, Chef Dumitrescu numindu-l pe Laurențiu ”cel mai puternic concurent din istoria Chefi la cuțite pe baza CV-ului”. Cu o poveste de viață care îi dovedește spiritul de luptător și experiență ca Head Chef în Anglia,  Paul Tudosescu este cuțitul de aur al lui Chef Cătălin Scărlătescu din Marea Finală. Nina Hariton, cea care a obținut cuțitul de aur de la Chef Bontea, a studiat gastronomia franceză la Paris, unde a și lucrat cinci ani în restaurante haute cuisine.

În această seară, cei 3 finaliști își vor da măsura priceperii în bucătărie și totodată se vor bate în strategii bine ticluite, atunci când își vor alcătui echipele cu care vor găti, alegând cei mai potriviți oameni dintre concurenții care au părăsit competiția acestui sezon. Chefii vor aștepta cu mari emoții verdictul finalei, fiecare sperând să-și adauge în palmares un nou titlu de câștigător Chefi la cuțite. Dacă Florin Dumitrescu a obținut victoria în două sezoane, Cătălin Scărlătescu a ieșit de trei ori învingător, iar Sorin Bontea a câștigat de cinci ori marele titlu al show-ului culinar. Care dintre concurenți va câștiga trofeul sezonului 11 Chefi la cuțite și marele premiu de 30.000 de euro telespectatorii vor afla urmărind Marea Finală a show-ului culinar, difuzată în această seară de Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel