Fiica Andreei Esca - Mario Fresh Exatlon, momentul adevărului

Mario și Alexia
Mario și Alexia

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a dezvăluit noi detalii din relația pe care o are cu Mario Fresh, concurent Exatlon.

Despărțiți de o lună și jumătate, pentru Exatlon, Alexia a mărturisit, pentru revista Viva!, că îi este dor de Mario, dar că sunt obișnuiți cu relația la distanță din cauza faptului că fiica prezentatoarei tv studiază în Anglia.

"Nu am cum să nu fiu geloasă. Sunt geloasă, dar într-o măsură acceptabilă, zic eu. Mario este şi el gelos, însă la fel, nu cât acest aspect să creeze probleme între noi", a declarat Alexia Eram"Noi suntem obişnuiţi cu relaţia la distanţă, însă acum este şi mai rău pentru că nu putem comunica deloc. Nu-mi este deloc uşor, n-am mai vorbit cu el de când a plecat în Dominicană, de o lună şi jumătate, parcă. Nu are voie cu telefon, aşa este regulamentul şi nu avem ce face", a declarat Alexia Eram.

Eu măcar îl văd la televizor, îmi mai alin din dor


"Cred că lui îi este mult mai greu decât mie, că el nici nu mă vede. Eu măcar îl văd la televizor, îmi mai alin din dor. El, în schimb, nu ştie nimic despre mine, nu mă vede...  Însă, punctul forte al relaţiei noastre a fost dintotdeauna încrederea. Avem foarte mare încredere unul în celalalt şi atunci reuşim să trecem mai uşor şi peste această experienţă. În cazul meu şi al lui Mario, în mod clar – ochii care nu se văd nu se uită!" a spus fiica Andreei Esca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel