Trofeu. Feyenoord, a 13-a Cupă a Olandei

Tânărul antrenor al echipei din Roterdam, Giovanni van Bronckhorst, a câștigat al patrulea trofeu din carieră.

 

Feyenoord Rotterdam a cucerit Cupa Olandei la fotbal, duminică, după ce a dispus în finală de AZ Alkmaar, pe stadionul De Kuip din Rotterdam. Echipa pregătită de fostul internațional Giovanni van Bronckhorst are cei mai mulți și mai zgomotoși suporteri din ”Țara Lalelelor”. A fost un motiv în plus de bucurie pentru fani, mai ales că meciul s-a disputat chiar pe arena formației din cel mai mare port european. 
Nicolai Jorgensen (28), Robin van Persie (57) şi Jens Toornstra (90) au marcat golurile, acesta fiind primul trofeu intern cucerit de van Persie (34 ani), revenit la Feyenoord în ianuarie, după ce a jucat în cariera sa la Arsenal, Manchester United şi Fenerbahce.

[citeste si]

13 din 100


Feyenoord a cucerit pentru a 13-a oară Cupa Olandei, competiţie ajunsă acum la ediţia cu numărul 100. De remarcat că AZ Alkmaar a jucat finala pentru al doilea an la rând și a pierdut-o. 
În schimb, pentru tânărul antrenor Giovanni van Bronckhorst, 43 ani, acesta este al patrulea trofeu din palmares, în trei sezoane la Feyenoord, după Cupa din 2016, titlul în Eredivisie şi Supercupa Olandei în 2017. Echipa din Rotterdam va termina campionatul pe locul 4 în acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel