EXCLUSIV  Festivalul Insula 2021. Artiști, locație și variante de cazare: Lucrăm pentru cea mai bună ediție de până acum / VIDEO

Despre Festivalul Insula, la interviurile DC News
Despre Festivalul Insula, la interviurile DC News

Festivalul Insula 2021. Andrei Petică (manager general) și Anca Angheluță (booking manager) au vorbit la seria DC Muzică despre ce surprize îi așteaptă pe cei care se vor afla pe 4-6 iunie 2021 pe o insulă sălbatică, în mijlocul unui resort de excepţie în Delta Siretului.

Festivalul Insula are loc, în 2021, între 4-6 iunie. Unde? „Este o locație unică, un resort. Se spune că este Delta Dunării din Moldova, Delta Siretului. Locația se numește Zaga-Zaga.”, a spus managerul general Andrei Petică, la DC Muzică. 

Avem multe surprize. O locație nouă, inedită. Unele dintre cele mai mari nume din industria muzicii din România. Acoperim mai multe genuri muzicale: hip-hop, comercială, electronică... Sperăm să fie cea mai bună ediție de până acum. Lucrăm pentru asta”, a precizat Anca Angheluță (booking manager).

Artiști Festivalul Insula 2021

„Pentru ziua de vineri avem BUG Mafia, Nane, El Nino. Sâmbătă, Smiley, The Motans, Feli, Andre Rizo, DJ Dark, Manuel Riva. Pentru ziua de duminică îi avem pe cei de la Subcarpați, Argatu și Moș Martin, Killa Fonic, Spike.”, a dezvăluit Anca Angheluță, subliniind că „încercăm să acoperim o gamă cât mai vastă... nu există limită de vârstă.”

Cazare Festivalul Insula 2021

Privind cazarea, Andrei Petică a afirmat la interviurile DC News că „sunt mai multe variante oferite de locație. Sunt trei tipuri de cazare: bungalow-uri, acele căsuțe plutitoare, iurterele, un fel de corturi de lux și varianta de cazare la cort: poți veni tu cu cortul sau îl poți închiria de la locație. O altă variantă ar fi să te cazezi într-unul dintre cele două orașe din apropierea locației, respectiv Focșani sau Tecuci. Noi îți oferim transportul gratuit cu autocarele până la locație.”

„Noi ne dorim să fim un festival sustenabil din punctul de vedere al reducerii emisiilor de carbon. Vrem să promovăm ridesharing-ul, adică oamenii să vină și să împartă o mașină. În primul rând, să eficientizăm spațiul de parcare și oferim și transport gratuit. Vom putea să transportăm undeva la 1.000 - 2.000 de persoane zilnic din Tecuci, respectiv Focșani. Bineînțeles, îi ducem și înapoi.”, a mai spus Andrei Petică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel