EXATLON ROMÂNIA. Eliminare FLO. Reacții: Pe o parte, Giani are dreptate!

După eliminarea de marți seară de la Exatlon România, au curs reacțiile în mediul online.

EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE din echipa ”FAIMOȘII”. Duminică seară, Faimoșii i-au nominalizat pentru eliminare pe Ion Oncescu, Diana Bulimar și Flo, cel mai recent membru al echipei. Decizia finală a fost a telespectatorilor, care au putut vota telefonic, prin SMS, persoana pe care au dorit să o salveze de la eliminare. În urma deciziei telespectatorilor, concurentul eliminat de la EXATLON marți, 13 februarie, a fost Flo. Acesta a primit cele mai puțin voturi de susținere din partea telespectatorilor.

EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE din echipa ”FAIMOȘII”. "Mulțumesc tuturor pentru răbdare și sfaturi, plec cu inima împăcată pentru că i-am ajutat măcar un pic. Competiția este foarte dură și nu oricine poate să treacă prin ea cu brio", a spus Flo.

EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE din echipa ”FAIMOȘII”. Imediat au apărut mesaje în mediul online. Iată ce scriu persoanele care urmăresc emisiunea: Era de așteptat, însă păcat pentru că a plecat prea devreme ...însă data viitoare dacă mai este nominalizat Oncescu de către colegi trebuie eliminat și de noi ...și trimis acasă, pentru că nu pune piciorul în prag, ar trebui să fie mai bărbat, să se impună și să ceară să concureze să contribuie mai mult și să ajute echipa, dacă e așa moale trebuie eliminat nici nu prea se implică în activitățile echipei, nici nu vorbește, înțeleg felul lui însă devine enervant, pe o parte Giani are dreptate!

Mă bucur că a rămas Ion Oncescu! Respect celor care l-au votat! S-a făcut dreptate!

Fără resentimente, dar era de aşteptat. Ar fi fost culmea să fii ieşit Oncescu sau Diana care au luptat cum au putut pentru echipă. Şi Flo şi'a dat silinţa, dar e mai slab pregătit, oricum felicitări Flo pentru efortul depus.

EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE din echipa ”FAIMOȘII”. Dacă ar fi fost posibil ca Ion Oncescu să fie extras din echipa infectă care nu îl acceptă și să facă parte din echipa războinicilor, nu ar pierde nici măcar un punct, în orice joc ar juca. Un om foarte inteligent care ar putea să se apere, dar coechipierii lui sunt atât de inferiori lui (deși, din bun simț, nu scoate asta în evidență), încât nu se obosește să o facă.

[citeste si]  

Așa cum au spus mulți, Oncescu are caracter, e mai cu bun simt, dar doar atât.. Dacă vrea să mai rămână, trebuie să merite asta...să nu mai fie rece și în lumea lui, că Exatlon nu e o poezie de Eminescu, și el e Luceafărul.
Lupta Ioane, fii mai cu sânge în tine, ia atitudine, altfel du-te acasă.

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA 2018, KANAL D, 13 februarie. ELIMINARE din echipa "FAIMOȘII"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel