EXATLON ROMANIA, ELIMINARE 14 aprilie. Războinici vs. Faimoși, final dramatic + miză surpriză

Darius Muresan / 14 apr 2019 / 13:42 Salveaza PDF Comentarii

Astăzi s-a desfășurat cel mai important joc din cadrul Exatlon România: meciul pentru eliminare.

UPDATE: În urma unui duel plin de tensiune și de emotie, concurenta care este eliminată de la Exatlon și vine în România este Iulia Aradi. Așadar, Nicoleta Lunca rămâne în continuare la Exatlon!

UPDATE 21:51: 10 - 5 pentru Faimoși! Vom avea eliminare de la Faimoși. În curând vom vedea cine pleacă acasă. Una dintre concurentele Nicoleta și Iulia va pleca acasă.

UPDATE 21:50: 9 - 5 pentru Faimoși.

UPDATE 21:44: 9 - 4  în favoarea Faimoșilor!

UPDATE 21:20: Mihai încearcă să rupă șirul de dueluri ratate de Războinici, dar Giubi nu lasă nimic la întâmplare și câștigă duelul! Scorul devine 8-3!

 

 

 

 

Miza este uriașă: Rămânerea în competiție! Exatlon România se apropie de final iar în cadrul concursului au mai rămas șase băieți și șase fete.

Vom avea cel puțin o eliminare în acestă seară. În mod cert o fată va părăsi competiția, dar există posibilitatea să avem și eliminare dublă.  

Mai mult, ca meciul să fie și mai tensionat, echipa câștigătoare se va duela și pentru VILĂ.

Războinicii par cu moralul la pământ după ce ieri au pierdut dramatic (10-9) în fața Faimoșilor jocul de comunicare. Câștigătorii au primit mesaje de la cei dragi din România.

Episodul în care Războinicii și Faimoșii se vor duela pentru ELIMINARE + VILĂ va avea loc astăzi de la ora 20:00 pe Kanal D. Rezultatul duelului poate fi urmărit și pe WWW.DCNEWS.RO.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24