EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. ELIMINARE propuneri. Războinici - Faimoși, ediție incendiară - VIDEO + UPDATE 13

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. Luni, a avut loc o nouă confruntare între echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor. 

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 13. Cele trei persoane nominalizate pentru eliminare sunt Anca, Alexandru și Radu. Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, i-a anunțat pe telespectatori că pot vota. Anca a spus că își dorește foarte mult să rămână, în timp ce Radu a declarat că este surprins.

(w670)

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 12. Nominalizarea în Arenă nu este singura modalitate prin care un concurent poate părăsi show-ul, aceștia pot abandona, pot fi descalificați sau pot fi trimiși acasă din motive medicale. Ion Oncescu, de la Faimoșii, care se află de câteva zile sub supraveghere medicală din cauza unor probleme renale, a părăsit show-ul. În urmă cu două zile, acesta nu a dormit toată noaptea din cauza unor pietre la rinichi, care îi provocau dureri intense. A doua zi, a fost dus la spital și nu s-a mai întors în tabără de atunci.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 11. Alina este cea de-a doua concurentă protejată, după ce a câștigat jocul individual.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 10. Mariana de la echipa Războinicilor are cele mai multe puncte câștigate și este prima protejată. Concurentul care va câștiga jocul individual va fi, de asemenea, protejat.

(w670)

Foto Facebook / Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 9. Victorie spectaculoasă pentru Faimoși! Diana Bulimar a adus punctul decisiv în duelul contra Marianei din echipa Războinicilor. În urma acestei victorii, Faimoșii răsuflă ușurați, capătă imunitate și scapă astfel de nominalizări.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 8. Faimoșii se distanțează. 

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 7. 6-3 în favoarea Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 6. Punct pentru Războinici. 

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 5. Giani Kiriță încheie traseul în 38 de secunde, scorul fiind 5-2 pentru Faimoși. 

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 4. Scorul a devenit 4-2 pentru Faimoși.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 3.În acest moment, scorul este de 3-1 pentru echipa Faimoșilor. Primul punct pentru Războinici a fost obținut de Mariana.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 2. Primul punct pentru Faimoși este adus de Giani Kiriță.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 1. A început emisiunea. "Au avut loc accidentări foarte stupide și grave", a spus Vladimir Drăghia, adăugând că Războinicii câștigă forțe noi. "Suntem apți de joc maxim doi, trei. Indiferent de ce se întâmplă, trebuie să mergem să luptăm", a zis și Giani Kiriță.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. ELIMINARE propuneri. Așadar, luni, 19 februarie, de la ora 19:45, la Kanal D, se va difuza o nouă confruntare între cele două echipe. Se joacă în Arenă! Vom afla care va fi echipa ce va reuși să obțină protecție, dar și cine sunt cei trei nominalizați pentru eliminare. Prin urmare, tensiunea va fi la cote maxime.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. ELIMINARE propuneri. Concurenții vor trece prin probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacție, curajul și puterea psihică. Aceștia vor fi nevoiți să rămână concentrați și în formă fizică maximă în față probelor la care sunt supuși în permanență.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. ELIMINARE propuneri. Amintim că, duminica trecută, Faimoșii i-au nominalizat pentru eliminare pe Ion Oncescu, Diana Bulimar și Flo, cel mai recent membru al echipei. Decizia finală a fost a telespectatorilor, care au putut vota telefonic, prin SMS, persoana pe care au dorit să o salveze de la eliminare. În urma deciziei telespectatorilor, concurentul eliminat a fost Flo. Acesta a primit cele mai puține voturi de susținere din partea telespectatorilor.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. ELIMINARE propuneri. Luni, pe pagina de Facebook a emisiunii Exatlon a fost publicată următoarea filmare:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel