EXATLON România, 18 octombrie. Cernat: E cea mai mare surpriză din istoria emisiunii

Facebook / EXATLON România
Facebook / EXATLON România

EXATLON România, 18 octombrie 2018. De joi, totul s-a schimbat în cadrul emisiunii Exatlon, Cosmin Cernat vorbind despre cea mai mare surpriză din istoria emisiunii.

Update 7: Punctul decisiv a fost adus de Alin Andronic, care a jucat împotriva lui Damian Ferucio. Scorul s-a terminat cu scorul de 10-8 pentru Războinici, care vor merge la panoul cu bani.

Update 6: Roxana obține un punct important pentru Faimoși și scorul devine 8-6.

Update 5: În acest moment, scorul este 5-3 pentru Războinici.

Update 4: Corina ratează aruncările la coș și pierde punctul în fața Cristinei Nedelcu. Giani Kiriță și Ionuț îi sfătuiesc pe concurenți să fie calmi când aruncă la coș.

Update 3: Scorul este 1-1.

Update 2: Vizibil deranjat de Ana Maria Otvos, care a spus că Ionuț Jaguarul este mai bun decât Giani Kiriță, faimosul a luat atitudine. Despre primul conflict cu războinicii, citește AICI.

Update 1: „Începe jocul ce duce la panoul cu bani. Sunt două fete care astăzi nu evoluează, Monica Roșu și Ana Georgescu, din cauza unor probleme de sănătoase”, a spus Cosmin Cernat.

„Ne oprim pentru că, în acest moment, se vede un elicopter! E cea mai mare surpriză pentru voi”, a zis Cernat, anunțând venirea lui Giani și Ionuț. „Vă simt că sunteți emoționați. Ei au amintiri foarte frumoase aici pe această plajă. E un moment extraordinar”, a adăugat prezentatorul, spunând că pentru el este o bucurie. 

„Vă mănânc de vii pe toți”, a zis Chiriță.

EXATLON România, 18 octombrie 2018. Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi vor reveni în competiția „Exatlon", de această dată în postura de antrenori. Fostul concurent de la Faimoși va reveni în mijlocul echipei roșii pentru a-i motiva și mai mult pe aceștia și a înscrie cât mai multe victorii, iar Jaguarul va avea misiunea de a-i antrena pe Războinici și a-i conduce spre rezultatele mult dorite.

EXATLON România, 18 octombrie 2018. „E cea mai mare surpriză din istoria Exatlon România. În aplauzele noastre, Ionuț Jaguarul și Giani Kiriță", va spune Cosmin Cernat în ediția difuzată joi seară.

EXATLON România, 18 octombrie 2018. Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel