EXATLON România, 10 februarie. Războinici și Faimoși, adrenalină - VIDEO + UPDATE

Foto Facebook
Foto Facebook

Sâmbătă, 10 februarie, are loc o nouă confruntare la Exatlon.

UPDATE: Duel impresionant între Ștefan și Vladimir Drăghia. Lupta s-a redus la un singur cub pe care Ștefan a reușit să îl doboare înaintea lui Vladimir, se precizează pe pagina de Facebook Exatlon România.

EXATLON România, 10 februarie. Așadar, sâmbătă, 10 februare, începând cu ora 20:00, începe o nouă confruntare între Războinici și Faimoși, care își dau întâlnire pe Kanal D pentru o nouă sesiune de adrenalină.

EXATLON România, 10 februarie. Amintim că ultima persoană eliminată a fost Claudia Pavel (Cream). În urma voturilor telespectatorilor, a fost eliminată din competiția care i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de euro. "Aș minți dacă aș spune că nu mi-aș fi dorit să rămân, dar eu tot timpul privesc în viitor. Acum ce să zic... abia aștept să ajung la puișorul meu acasă. Asta este situația", a spus Claudia Pavel după ce Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, anunțase numele persoanei care se va întoarce în România.

EXATLON România, 10 februarie. Sora acesteia a declarat, în emisiunea WowBiz, că este convinsă că își dorea enorm să revină în țară deoarece îi ducea lipsa fiului ei. Paula Pavel a mărturisit că este mândră de sora sa, întrucât și-a depășit foarte mult propriile limite în perioada în care a concurat la "Exatlon" și că a dovedit că este puternică participând la probele dificile.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel