EXATLON. Giani Kiriță - Roxana Vancea: Lasă vrăjelile astea!

Giani Kiriță
Giani Kiriță

Tensiunea a atins cote maxime la Exatlon, în echipa Faimoșilor, odată cu venirea lui Giani Kiriță, prezent în emisiune în calitate de antrenor.

EXATLON România, 20 octombrie 2018. Giani Kiriță deja a fost implicat în câteva conflicte. Sâmbătă seară, tensiunile au atins cote maxime în echipa Faimoșilor după ce aceștia au pierdut jocul special la o diferență de șase puncte. Între antrenorul Faimoșilor, Giani Kiriță, și concurenta Roxana Vancea a izbucnit un conflict în timpul jocului, referitor la intrarea lui Cristi Pulhac pe teren.

EXATLON România, 20 octombrie 2018. „Trebuie să strângeți rândurile, asta e, mai greșesc, nu pot să am și facultate și să fiu și sportiv de performanță, să fiu și șmecher, să fiu și de stradă, să fiu și de școală, înțelegi, domnișoară Roxana? Lasă vrăjelile astea, că nu merg vagabontismele astea cu mine. Eu sunt altceva", a spus Giani Kiriță.

EXATLON România, 20 octombrie 2018. „Păi tu faci vagabontisme”, i-a răspuns Roxana Vancea. „Ți-am zis că nu hotărăști tu. Tu vezi-ți de treaba ta și adu puncte", a spus Giani Kiriță.

EXATLON România, 20 octombrie 2018. Acesta s-a arătat deranjat de atitudinea Faimoșilor și le-a ținut un discurs despre atitudinea de învingător, pe care aceștia trebuie să o dobândească. Ajunși înapoi la baracă, Faimoșii s-au arătat deranjați de faptul că Giani a ales să le spună aceste lucruri în fața celeilalte echipe.

EXATLON România, 20 octombrie 2018. Roxana Vancea a izbucnit în lacrimi: „Nu trebuie să vii la mine să urli de față cu toată lumea, ai înțeles”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel