EXATLON. Anda Adam, operație. Ce urmează pentru artistă

Anda Adam a fost operată și nu mai are voie să facă sport pentru o perioadă mai lungă de timp.

După ce a fost eliminată din cadrul emisiunii Exatlon, difuzată la Kanal D, Anda Adam a fost operată. Cântăreața a suferit o ruptură de ligament, fiind nevoie de o operație. Recuperarea poate dura până la șase luni.

În cazul Andei Adam, ligamentul nu a mai putut fi salvat și a trebuit înlocuit. Artista va trebui să urmeze un program de recuperare și să poarte o protecție articulară la genunchi în următoarele șase săptămâni, potrivit wowbiz.ro. De asemenea, ea ar trebui să rămână o perioada cu piciorul imobilizat și să renunțe la exercițiile sportive pentru cel puțin 12 săptămâni. 

[citeste si]  

Ce declarase la întoarcea în țară

"Concursul este foarte greu, trebuie să stai foarte bine psihic în această competiție. Nu știi cât este ceasul, nu ai voie să știi cât e ceasul. Este foarte greu fără Evelin. Pe TV am plâns o dată, însă acolo am plâns de multe ori, plângeam în baie și după mă întorceam la colegii mei pentru că nu voiam să-i influențez, Au fost mai multe momente grele pentru mine, mă culcam și mă trezeam cu fetița mea în gând, mă speriasem că parcă nu puteam mai vizualizez copilul. Îmi pare bine că m-am întors, dar îmi pare rău că nu am stat până la sfârșitul competiței", declarase Anda Adam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel