Eurovision: Moldova, propunere pentru România. Răspunsul lui Ovidiu Anton

Postul public de televiziune din Republica Moldova a trimis o scrisoare de susţinere pentru TVR şi pentru Ovidiu Anton, câştigătorul etapei naţionale „Eurovision România 2016”.

"Odată cu acest mesaj de solidaritate, lansăm şi ideea unei colaborări dintre reprezentanţii ţării noastre. Îl invităm pe Ovidiu Anton să evolueze pe scena Eurovision alături de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac. Suntem convinşi că cei doi pot face un duet de excepţie cu piesa Falling Stars, în semifinala 1, din 10 mai. Evident că schimbările în conceptul de show, la o etapă atât de înaintată, presupun şi agrearea unor modificări cu organizatorul concursului. Sperăm că, prin eforturi comune, vom depăşi momentele de criză", se arată în scrisoarea transmisă de TV Moldova 1. 

Ovidiu Anton a refuzat propunerea care i-a fost făcută.

"Ma inclin in fata fratilor nostri din Moldova, este un gest extraordinar, unic si nobil.
Pentru ca stiu cata munca este in pregatirea unui astfel de moment si cat de important este Eurovisionul pentru cariera unui artist nu vreau sa afectez in vreun fel prestatia Lidiei pentru care a investit atata energie. Este o piesa care i se potriveste de minune si oricat imi doresc sa fiu pe scena la care am visat, nu pot accepta sa o fac aducand riscuri pentru alti artisti. Eu imi doresc sa cant la Stockholm, imi doresc sa cant Moment of Silence pentru toti, romani, moldoveni si pentru fanii eurovision de pretutindeni.

Succes, Lidia, este momentul tau si ai sa stralucesti! Multumesc inca o data pentru acest gest deosebit. Nu voi uita niciodata", a fost răspunsul lui Ovidiu Anton.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel