Eurovision 2018. Finlanda cântă o melodie în 34 de limbi

Interpreta care reprezintă Finlanda la ediția 2018 a concursului muzical Eurovision va cânta o melodie în cele 34 de limbi vorbite pe continent, inclusiv limba română.

Cântăreața și compozitoarea Saara Aalto din Finlanda și-a propus să suprindă audiența concursului Eurovision prin melodia ei intitulată „Monsters” pe care o va interpreta în luna mai a acestui an. Câștigătoarea competiției interne de selecție pentru Eurovision va cânta în nu mai puțin de 34 de limbi, tot atâtea câte se vorbesc oficial în cele 43 de țări participante la ediția din 2018.

Vers în limba română și... moldovenească

Piesa muzicală de circa patru minute începe în limba engleză, apoi fiecare vers este cântat în câte o altă limbă de pe continent. Spre finalul piesei pe care Saara Aalto o interpretează la pian se poate remarca versul „Nu mă speria, nu mai simt teamă acum”, prezentat ca fiind în limba „română/moldovenească”.

România și Finlanda cântă în engleză

Finala ediției 2018 a concursului de muzică Eurovision va avea loc pe 12 mai la Lisabona (Portugalia) și va fi precedată de două semifinale, pe 8 și respectiv 10 mai. România participă cu melodia pop-rock „Goodbye” interpretată în limba engleză de formația The Humans. Grupul DoReDoS din Transnistria care reprezintă Republica Moldova cântă de asemenea în engleză piesa „My Lucky Day”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel