EUROVISION 2016. Trăistariu, dezvăluiri bombă din culisele concursului

EUROVISION 2016. Mihai Trăistariu face dezvăluiri bombă din culisele Eurovision 2016.

EUROVISION 2016. "Ce ma distrează cel mai mult e următorul fapt: deși s-a anunțat cu surle și trâmbițe ca la finala doar publicul alege reprezentantul României prin televot ... cu o seara înainte TVR -ul ne-a anunțat ca, totuși, juriul va comenta prestațiile noastre, fără sa pună note ... dar ca au fost rugați ca, de data asta, sa comenteze doar pozitiv ca să nu influențeze votul publicului.

Nu am nicio problemă în a primi recomandări în ceea ce privește pachetul Paradisio cu care m-am prezentat la concurs dar s-a văzut clar că la mine s-au terminat toate aprecierile pozitive ... Ba, dimpotrivă, au avut comentarii tendențioase menite să influențeze publicul. În plus, coprezentatoarea Jo ... a participat și ea la acest complot murdar, atât la semifinala cat și în finala, fiind părtinitoare, deși etica profesionala nu permite acest lucru, ea trebuind să fie total impartiala în calitatea ei de coprezentatoare. În direct pe TV a anunțat ca Vanotek sunt favoriții ei iar la mine, cu o lipsa totala de respect, m-a întrebat de ce țin morțiș să particip din nou la Eurovision și nu-i las pe cei mai tineri ?!", a spus Mihai Trăistariu.

EUROVISION 2016. "Sa nu uitam ca și Luminița Anghel a încercat de 3 ori sa revină pe scena Eurovision, după mega-succes ul ei din 2005. Si n-a reusit niciodata ... desi, cel putin anul trecut, merita cu prisosință sa ne reprezinte. N-am sa uit cum într-unul din acești ani juriul i-a dat doua note de zero Luminiței. Cum să-i dai Luminiței Anghel nota ZERO ? Trebuie sa fii nebun sa faci asa ceva. Oricât de mult ți-ai dori sa nu o revezi pe scena Eurovision ... nu poți să-ți bați joc de o voce ca a ei ... in halul asta. N-am vrut decât sa va arat ca juriul Eurovision ... e PERFECT. Deci... tre' sa ma consider un norocos ca mie mi-au pus doar 7", a mai zis artistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel