EUROVISION 2016 semifinală LIVE. Selecția națională: CINE MERGE MAI DEPARTE

EUROVISION 2016 semifinală LIVE. Cea mai așteptată zi pentru concurenții EUROVISION 2016 iată că a venit. Vineri, 4 martie, aflăm cine merge mai departe în marele concurs. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla ce se întâmplă pe scena EUROVISION 2016 vineri, 4 martie, începând cu ora 20:30.

UPDATE 00:15: Ovidiu Anton, cu piesa rock "Moment of Silence", a obţinut cel mai mare punctaj din partea juriului de specialitate, respectiv 54 de puncte. În clasament au urmat trupa Dream Walkers, a căror melodie, "Let It Shine", a obţinut 47 de puncte; Florena, care a strâns 44 de puncte pentru "Behind the Shadows"; şi Mihai Trăistariu, melodia "Paradisio" primind 34 de puncte din partea juriului.

Prin votul publicului au fost salvaţi Vanotek feat. The Code & Georgian, piesa "I'm Coming Home" acumulând 984 de voturi, şi duo-ul Irina Baianţ şi Doru Todoruţ, "The Voice" fiind votată de 852 de ori.

UPDATE 00:00: Vanotek feat. The Code & Georgian și Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ au fost trimiși în FINALĂ de către PUBLIC!

UPDATE 22:52: STOP VOT! În curând vom afla cine sunt ceilalți doi finaliști pe care dumneavoastră i-ați salvat.

(w670)

UPDATE 23:23: Dream Walkers, Mihai Trăistariu, Florena și Ovidiu Anton sunt FINALIȘTI! Pe restul puteti să îi salvați dumneavoastră! Mai sunt două locuri.

Vă puteţi vota favoriţii prin SMS la 1200 (tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon - 1200 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 12, cu acelaşi tarif (1 euro + TVA / apel), valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone

(w670)

UPDATE 23:10:

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

UPDATE 22:50: Cât de curând urmează votul. Una dintre premierele acestei ediţii este sistemul de vot, care va fi unul mult mai transparent. În prima semifinală, juriul alege patru melodii, iar publicul salvează două dintre cele opt rămase, astfel că în finală ajung şase melodii.

Telespectatorii vor putea vota de pe acelaşi număr de telefon pentru una sau pentru mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare melodie, din momentul în care se vor declara deschise liniile telefonice. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!", în jurul orei 23.30 şi se vor închide după douăzeci de minute, la semnalul „STOP VOT!".

Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...12), prin SMS, la numărul 1200 (tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon - 1200 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 12, cu acelaşi tarif (1 euro + TVA / apel), valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone.

UPDATE 22:40: Xandra urcă pe scenă cu piesa "Superhuman". Este ultima concurentă din semifinala Eurovision 2016, selecția națională.

"Ea cântă bine. O știu de când era mică. Piesa nu m-a dat pe spate", a spus Horia Moculescu.

"Nu a fost un moment rău deloc, dar nici nu a fost cel mai bun din seara asta", a fost reacția lui Zoli.

(w670)

UPDATE 22:30: Ovidiu Anton vine cu piesa "Moment of Silence".

"Cred că în seara asta putem vorbi despre generația rock. A fost cel mai emoționant moment al serii", a zis Zoli.

"Grație lui Ovidiu Anton, de astăzi voi asculta rock. M-ai emoționat până la lacrimi", a adăugat Cezar Ouatu.

"Aș îndrăzni să spun că ai cea mai bună voce din concurs", a intervenit Randi.

 (w670)

UPDATE 22:20: Este rândul celor de la 'Gaşca de Acasă' cu piesa "Tu eşti povestea".

"Pe mine m-au deranjat anumite sunete. Aveam impresia că faceți microfonie", a spus Randi.

"Nu a fost cel mai mare show de până acum, dar contează energia pe care ați transmis-o", a adăugat Zoli.

"Interpreta a cântat impecabil", a spus Alexandra Cepraga.

 (w670)

UPDATE 22:11: O ascultăm pe Florena cu piesa "Behind The Shadows".

"Un moment extrem de senzual. La 16 ani să cânți așa...", a zis Cezar Ouatu.

"Începutul este fantastic. Sigur vei ajunge foarte sus", a intervenit Alexandra Cepraga.

"A fost un moment extraordinar. Ține-o tot așa!", a completat Zoli.

 (w670)

UPDATE 22:00: Este rândul lui Mihai Trăistariu să facă show la Eurovision 2016. Ascultăm acum "Paradisio".

"Eu pe Mihai Trăistariu îl respect foarte mult. Este una din vocile mari. Au existat mici ezitări la începutul piesei, dar per ansamblu este ok", a spus Cezar Ouatu.

"Este foarte greu să vorbești cu un câștigător al Eurovisionului. Mi-aș fi dorit să văd ceva cu totul și cu totul nou. Mi-aș fi dorit să te reinventezi. Nu ați fost un tot unitar, dar poți îmbunătăți acest aspect", a zis Zoli. 

(w670)

(w670)

UPDATE 21:33: Urcă pe scena Eurovision Vanotek feat. The Code & Georgian.

"Este o piesă foarte frumoasă, modernă, dar show-ul cu siguranță poate fi îmbunătățit. Chiar și așa, cred că mesajul a ajuns la români", a spus Zoli. 

"Este o formulă reușită. Mi-a plăcut mult piesa. Vă felicit", a opinat Alexandra Cepraga.

"Lipsește refrenul!", a intervenit Randi.

(w670)


UPDATE 21:25: Mihai Băjinaru cântă "Never Too Late".

"Toate vocile sunt bune, dar noi trebuie să dăm două note de 0 și nimeni până acum nu merită acest lucru. Tu ai o voce bună, dar piesa este un pic cam prea veche. Nu mă prinde", a spus Randi.

"Nu a fost cel mai reușit moment din această seară. Îmi pare rău", a adăugat Zoli.

(w670)


UPDATE 21:15: Jukebox interpretează piesa "Come On Everybody".

"Mi se pare cel mai energic moment al acestei semifinale. Felicitări. Bravo!", a spus Zoli.

"Am un singur reproș: linia melodică este destul de statică. Show-ul este foarte bun. Să vedem ce-o să iasă", a intervenit Horia Moculescu.

(w670)


UPDATE 21:08: Irina Popa cântă melodia "Letting go".

"A fost un moment în care tu ai pariat mai mult pe interpretare decât pe show, dar a fost un moment foarte reușit. Felicitări", a zis Zoli.

"Îmi place foarte mult timbrul tău. Orchestrație modestă, voce foarte bună", a adăugat Randi.

"Nu este o piesă cu șanse pentru Eurovision", a spus și Horia Moculescu.

(w670)

UPDATE 21:01: Urcă pe scenă băieții de la Dream Walkers. Melodia lor este "Let It Shine".

"Chapeau!", a zis Cezar Ouatu.

"A fost perfect. Nu am ce să comentez", a spus Randi.

"Este cea mai reprezentativă piesă pentru mine care îmi justică dragostea pentru muzica adevărată", a spus Horia Moculescu.

(w670)


UPDATE 20:53: Este rândul Andrei Olteanu cu piesa: "Nai Nai".

"Cred că este o piesă foarte bună de radio. Aveți un minus că piesa este în limba română. În rest, nu am ce să zic. Este o piesă bună, de dans", a spus Randi.

"Foarte bun refrenul", a zis și Horia Moculescu.

"Aș fi văzut mult mai multă energie din punct de vedere vocal", a intervenit Cezar Ouatu.

(w670)


UPDATE 20:42: Seara este deschisă de Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ Titlu cu piesa "The Voice".

"A fost un moment foarte elegant, cu o grafică superbă", a zis Zoli Toth.

"Ați emanat foarte multă iubire. A existat o chimie. Irina a avut mici scăpări la început, dar așa este când ești primul", a zis Cezar Ouatu.

(w670)


UPDATE 20:30: Începe Eurovision!

(w670)

UPDATE 20:10: Vă prezentăm impresiile juriului înainte de semifinala Eurovision România 2016:



EUROVISION 2016 semifinală LIVE. Zi plină pentru cei 12 concurenţi Eurovision România. Echipa TVR şi artiştii pun la punct fiecare detaliu pentru ca show-urile din seara semifinalei să fie la înălţimea aşteptărilor publicului şi a fanilor Eurovision. Telespectatorii pot urmări în direct Semifinala Eurovision România vineri, 4 martie, de la 20.30.

EUROVISION 2016 semifinală LIVE. "Vom avea pe scena de la Baia Mare un show dinamic şi modern. Grafica ce va rula pe ecranele de pe scenă şi din sală este asigurată de specialişti în producţii muzicale care au participat la numeroase festivaluri internaţionale de la noi, precum: Untold, Green Sounds, Electric Castle, Summer Well a declarat Dan Manoliu, regizorul spectacolelor. 

EUROVISION 2016 semifinală LIVE. "Sunt toţi tineri, entuziaşti şi plini de energie pozitivă. Şi-au pregătit momentele artistice cu atenţie şi seriozitate, iar echipa TVR şi partenerii noştri de la Baia Mare fac toate eforturile pentru a construi un show perfect. #GeneratiaEurovision vă dă întâlnire vineri seara, pe scena Selecţiei Naţionale. Să le ţinem pumnii!", a declarat Iuliana Marciuc, producătorul evenimentului.

EUROVISION 2016 semifinală LIVE. Primul contact al concurenţilor Eurovision cu scena, decorul, sunetul şi camera verde de la Sala Sporturilor din Baia Mare a avut loc pe data 2 martie. 

EUROVISION 2016, juriu

Semifinala Eurovision va cuprinde recitaluri Vunk, Jo și Ioana Voicu.

Patru finaliști vor fi aleși de juriu și doi desemnați prin televoting în urma semifinalei de vineri.

EUROVISION 2016 semifinală LIVE. Juriul Eurovision România este format din regizorul muzical Alexandra Cepraga, compozitorul și producătorul Horia Moculescu, soliștii și producătorii muzicali Randi și Zoli Toth și contratenorul Cezar Ouatu.

Telespectatorii vor putea vota de pe același număr de telefon pentru una sau pentru mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare melodie, din momentul în care se vor declara deschise liniile telefonice.

Ordinea intrării în concurs în semifinala de vineri

Ordinea intrării în concurs în semifinala de vineri, care se desfășoară la Sala Sporturilor din Baia Mare, este următoarea: 1. Doru Todoruț feat. Irina Baianț — "The Voice", 2. Andra Olteanu — "Nai Nai", 3. Dream Walkers — "Let It Shine", 4. Irina Popa — "Lasă-mă, eu te las", 5. Jukebox — "Come On Everybody", 6. Mihai Băjinaru — "Never Too Late", 7. Vanotek feat. The Code & Georgian — "I'm Coming Home", 8. M I H A I — "Paradisio", 9. Florena — "Behind The Shadows", 10. Gașca de Acasă — "Tu ești povestea", 11. Ovidiu Anton — "Moment of Silence" și 12. Xandra — "Superhuman".

EUROVISION 2016 semifinală LIVE. În finala Selecției Naționale din 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Concursul cântecului european se va desfășura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 și 14 mai. În competiție s-au înscris 43 de țări, cu trei mai multe decât la ediția precedentă. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveția, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel și Serbia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel