Eurovision 2016: Ovidiu Anton, decizie care i-a surprins pe mulți. Teodora Dinu, explicații în exclusivitate

Ovidiu Anton a câștigat Eurovision 2016, selecția națională, cu o echipă extraordinară, dar spre surprinderea multora, la Stockholm (Suedia), artistul va fi însoțit de alți colegi de scenă.

Una dintre artistele care a fost la Baia Mare și care, din păcate, nu va reprezenta România la Eurovision 2016 este Teodora Dinu, o tânără foarte talentată care a ajutat ca show-ul lui Ovidiu Anton să fie complet.

(w670)

S-au făcut tot felul de speculații, lumea s-a întrebat de ce a fost luată această decizie. Contactată de DC News, Teodora Dinu, întrebată de ce nu va mai merge în Suedia, ne-a spus: "Deoarece probabil Ovidiu a considerat că așa este mai bine pentru echipă având în vedere faptul că știa de contractul pe care urma să-l semnez. Este un contract cu un studio de producție foarte important... atât pot spune la acest moment".

(w670)

Artista nu îi poartă pică lui Ovidiu Anton și va susține în continuare echipa de acasă. "La inceput am fost... (n.r. - supărată), dar după aceea mi-am dat seama că așa este mai bine pentru amândoi", ne-a declarat Teodora Dinu.

 

Tânăra solistă a fost înlocuită cu o blondă pe numele ei Miryam Anabtawi, moştenitoarea unei fabrici de ulei.

Teodora Dinu ne-a povestit ce a însemnat Eurovision 2016 pentru ea. Este obișnuită cu reușitele și cu premiile, dar spune că acest concurs a fost cel mai frumos lucru de până acum.

(w670)

"Eurovisionul a fost cea mai mare dorinţă a mea din totdeauna. A fost acel ideal pe care orice artist îşi doreşte să-l atingă cândva. A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea, dar și cea mai mare dezamăgire. Nu există cuvinte care să poată exprima ce am simţit pe scenă şi mai ales ce am simţit când am fost anunţaţi câştigători", ne-a spus Teodora Dinu.

Am întrebat-o pe artistă cum de melodia "Moment of silence" a reușit să cucerească pe toată lumea și să câștige Eurovision 2016, faza națională: "Melodia noastră a adus în atenția românilor principiile de mult uitate: putere, credință și luptă pentru adevăr. Piesa noastră a fost ca un fel de strigăt de mobilizare adus României".

(w670)

Premii peste premii

Teodora Dinu lucrează ca branded intros la Radio 21. A fost numită în urmă cu doi ani Indila de România la Radio zu când a fost chemată să cânte 'Derniere Danse'. A fost invitată la multe emisiuni la Neatza cu Răzvan și Dani. Cât despre premii, le are cu zecile acasă. A câștigat peste 30 de concursuri internaționale și naționale muzicale. În plus, a fost în bootcamp anul trecut la X Factor cu trupa Hello.

"Am început de câțiva ani buni să iau lecții de tehnică vocala respectiv terapie vocală cu doi dintre cei mai importanți profesori din țară: Traian Broască (Mangalia) și Gabriela Duțescu. Domnul Broască este fostul profesor al lui Mihai Trăistariu în perioada Eurovisionului 2006, al Innei și al Alexandrei Stan, iar doamna Duțescu este mentora Paulei Seling de la ultimul Eurovision reprezentat de aceasta", a mai zis Teodora Dinu pentru DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel