EUROVISION 2016. Mihai Trăistariu se luptă pentru locul I. Mesaj de ultim moment

EUROVISION 2016. Ordinea intrării în Finala de pe 6 martie s-a tras la sorți de către concurenți, în cadrul emisiunii „Selecția Națională Baia Mare”, care s-a difuzat în sâmbătă seară (5 martie) pe TVR 1, TVR Cluj și online, pe www.tvrplus.ro.

1. Florena
2. Doru Todoruț feat. Irina Baianț
3. Dream Walkers
4. Vanotek feat. The Code & Georgian
5. Ovidiu Anton
6. M I H A I

EUROVISION 2016. Pe 6 martie, dumneavoastră alegeți cine merge la Eurovision 2016 printr-un simplu vot.

EUROVISION 2016. Mihai Trăistariu, imediat ce a aflat ordinea în concurs, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook. Artistul a spus că este sigur că piesa lui ne poate aduce locul 1 la Eurovision.

EUROVISION 2016. "Ieeeee! Am tras numărul 06. Deci mâine, dragi prieteni, votăm la 1200 (n.r.-(tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone) cu mesajul 06. Atenție! Dacă scrieți altceva în mesaj decât 06 ... nu se ia votul în considerare. Deci ... fără M I H A I ... fără 6 ... fără Traistariu sau alte cuvinte. Doar ... 06. Mulțumesc mult pentru susținere ! Chiar cred enorm în piesa Paradisio. Am cautat 10 ani de zile o piesa în care sa pot baga toată tehnica vocala acumulată de-a lungul anilor. Refrenul se retine în 3 secunde. Strofele sunt sensibile la maximum. Cred cu tărie ca Paradisio poate aduce României locul I în Suedia. Hai România! Hai M I H A I ! Hai Paradisio ! Sms sau telefon la 1200 cu mesajul 06. Mulțumesc din tot sufletul pentru susținere! Vreau sa va fac mândri ca sunteți romani și vreau sa fiu eu acela care urca România în vârful clasamentului!", a fost mesajul lui Mihai Trăistariu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel