EUROVISION 2016. Mihai Trăistariu a lansat PARADISIO. Cum vi se pare?

Mihai Trăistariu este mai determinat ca niciodată să câștige EUROVISION 2016. 

Artistul a lansat luni Paradisio, al 21-lea videoclip din cariera sa, însă primul clip pe care îl adoră. Cu această melodie, artistul s-a înscris la Selecția Națională Eurovision 2016.

Paradisio‬ este o piesă în limba engleză compusă de Mihai Trăistariu împreună cu Robby G. și Dumi Pădure. 

[citeste si]

Videoclipul melodiei a costat, conform artistului, 15.000 de euro. În acest proiect a fost implicată o echipă de 25 de specialiști de peste hotare, care au creat un decor SF, în ton cu tematica piesei.

"Dintotdeauna am fost un fan împătimit al filmelor S.F. Paradisio e al 21-lea videoclip din cariera mea, însă primul clip pe care-l ador ! Când o să-l vedeți o să vă îndrăgostiți de el ! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu în materie ! Am știut eu de ce l-am ales !", a declarat Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook.

Odată cu lansarea videoclipului, artistul clarifică faptul să show-ul live pregătit pentru Eurovision va fi mai spectaculos decât clipul, având ca elemente comune tematica SF și personajul Paradisio.
"Cred atât de mult în piesa " Paradisio " încât nimeni și nimic nu mă poate opri din dorința mea de a câștiga!", a mărturisit artistul.

Vă invităm să asculați melodia lui Mihai Trăistariu și să ne spuneți dacă avem șansa să dăm lovitura anul acesta la Eurovision.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel