EUROVISION 2016 la TVR. Marile ciudățenii din regulament

Regulamentul pentru Eurovision 2016 la TVR este brăzdat de ciudățenii.

În rândul de mai jos, vă prezentăm mai multe lucruri bizare privind acest regulament. Redăm o parte din articolul publicat pe Andreipartos.ro:

"Am găsit numeroase ciudăţenii pe care le-am comentat mai jos.

[citeste si]

1. "o înregistrare audio pe CD sau pe transfer.com sau wetransfer.com la adresa de e-mail de mail sus conţinând varianta finală a piesei muzicale şi o versiune negativ, fără voce solist, dar cu backing vocals".

E greu de înţeles de ce se cere şi negativul pe lângă varianta finală a piesei , odată ce la selecţia naţională live se precizează în acelaşi regulament că negativul nu poate să conţină backing vocals. "Organizatorul şi membrii juriului pastreaza confidentialitatea asupra: a.1. Numele compozitorului (compozitorilor); a.2. Numele autorului (autorilor) versurilor; a.3. Numele producătorului (publisher-ului), dacă există".

2. "Membrii Juriului îşi asumă responsabilitatea condiţiilor desfăşurării concursului".

E pentru prima oară când citim aşa ceva, când juraţii preiau atribuţiile organizatorilor. De ce s-ar ocupa juraţii de condiţiile de desfăşurare a concursului?!

3. "În cazul în care INTERPRETUL CÂŞTIGĂTOR al Selecţiei Naţionale Eurovision 2016 nu este prezent în momentul anunţării şi decernării premiului la locul transmisiunii, acesta se angajează să despăgubească imediat şi fără vreo altă formalitate SRTv fără a mai fi necesară punerea în întârziere şi fără intervenția instanțelor judecătorești, cu suma de 100.000 Euro. În cazul de forţă majoră, se va proceda la schimbarea INTERPRETULUI cu acordul SRTv, fără plata de daune". În primul rând, aflăm pentru prima oară că un câştigător de selecţie naţională primeşte un premiu. Plecăm de la premisa firească, umană, fiziologică, că un solist după ce a terminat de cântat se duce la toaletă cu o uşoară formă de diaree şi stă mai mult acolo.Deci nu va fi prezent în momentul anunţării rezultatului şi asta îl va costa 100.000 de euro, achitabili pe loc???

Articolul integral îl găsiți aici: http://andreipartos.ro/minunile-regulamentului-eurovision-2016-la-tvr/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel