EUROVISION 2016 FINALĂ România. Momente speciale pregătite duminică

EUROVISION 2016 FINALĂ. Un omagiu muzical adus Maramureșului de Paula Seling alături de Dumitru Fărcaș și artiști celebri din această regiune și un concept de show provocator - "Cocoon", de Zoli Toth Project - se numără printre momentele speciale pregătite pentru finala Eurovision România, ce se va desfășura duminică, la Baia Mare.

După ce și-au încheiat vineri misiunea în cadrul semifinalei Eurovision, patru dintre cei cinci membri ai juriului — Zoli, împreună cu Zoli Toth Project, Cezar Ouatu, Randi și Uddi alături de Horia Moculescu — susțin recitaluri surprinzătoare, anunță TVR.

EUROVISION 2016 FINALĂ. Paula Seling — care a reprezentat România la Eurovision în 2010 și 2014, alături de Ovi — aduce, în deschiderea finalei, împreună cu artiști ai zonei, reinterpretări ale unor melodii populare din Maramureș.

"Am noroc că știu cânta" și "Maramureș, plai cu flori" vor răsuna din glasurile băimărencei Paula Seling și ale celorlalți artiști maramureșeni pe care i-a invitat în recitalul ei de deschidere din seara finalei: Dumitru Fărcaș, Corul bărbătesc din Finteușul Mare, familia Petreuș, Cornelia și Lupu Rednic.

EUROVISION 2016 FINALĂ. Tot duminică, Zoli Toth Project lansează un nou concept de show, "Cocoon", o premieră atât pentru pentru fanii Eurovision, cât și pentru publicul larg. Clopotul Catedralei din Baia Mare se va auzi de pe scena finalei Eurovision România în recitalul lui Zoli. Tot atunci, spectatorii și telespectatorii vor descoperi și un nou instrument muzical, realizat de artist din materiale reciclate și cu ajutorul unei imprimante 3D.

[citeste si]

Show-ul "Cocoon" va reuni pe scenă opt percuționiști și aproximativ 30 de dansatori de la Ansamblul Național de Dansuri Transilvania și Clubul Galactic Dance, alături de Feeling Groove Dance Studio.

EUROVISION 2016 FINALĂ. Invitatul special al recitalului Zoli Toth Project este Grigore Leșe. Pentru show-ul acesta, echipa TVR a pregătit un design de lumini și o grafică aparte.

"Într-atât de departe a mers generozitatea gazdelor noastre din Maramureș, încât ne-au ajutat să aducem clopotul Catedralei din Baia Mare pentru a se auzi pe scena Eurovision, în show-ul imaginat de Zoli Toth Project", a declarat producătoarea Eurovision România, Iuliana Marciuc, citată într-un comunicat al televiziunii publice.

EUROVISION 2016 FINALĂ. În seara finalei, o nouă versiune a melodiei "Vagabondul vieții mele" se va auzi de la Baia Mare, într-o interpretare cu totul inedită: Horia Moculescu, Randi și Uddi, două generații într-un trio surprinzător. Un alt moment surpriză este schimbul de instrumente muzicale dintre Zoli și Horia Moculescu, astfel că Zoli ia loc la pian, iar Horia Moculescu trece și încearcă sonoritățile bongos.

EUROVISION 2016 FINALĂ. Și Cezar Ouatu a pregătit un recital pentru show-ul de duminică. Artistul va interpreta "Rise Like a Phoenix", hitul care i-a adus Conchitei Wurst marele trofeu Eurovision în 2014 și recunoașterea internațională.

Și Lidia Isac, reprezentanta din acest an a Republicii Moldova la Eurovision, vine să cânte melodia cu care va concura la Stockholm — "Falling Stars".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel