EUROVISION 2016, finală. Cine ne va reprezenta la Eurovision 2016-SONDAJ

Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, Mihai Trăistariu, Vanotek feat. The Code & Georgian şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ sunt cei şase finalişti ai Eurovision România 2016. Toți au făcut o impresie extraordinară în semifinala de vineri, 4 martie, dar abia duminică seară, de la ora 20:30, aflăm cine ne va reprezenta în celebrul concurs. Pe WWW.DCNEWS.RO veți afla minut cu minut ce se întâmplă în finală.

Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, Mihai Trăistariu, Vanotek feat. The Code & Georgian, Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ sunt concurenţii pe care îi vom vedea pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare, la finala naţională a concursului Eurovision 2016 din 6 martie. Primii patru – Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena şi M I H A I – au fost desemnaţi de juriul de specialitate, iar Vanotek feat. The Code & Georgian, precum şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ au fost votaţi de public.

[citeste si]

OVIDIU ANTON, EUROVISION 2016

Cu o melodie pe care a compus-o în zilele de proteste de după drama de la Colectiv, „o piesă din suflet, pentru suflete" cum numeşte Ovidiu Anton „Moment of Silence" a fost primul calificat în finala de duminică. În urma notelor obţinute de la juriu, cel mai mare punctaj a fost al lui – 54 de puncte.

Dream Walkers, EUROVISION 2016

Dream Walkers au obţinut, în urma votului juriului, 47 de puncte. Cei patru cu a lor piesă 'Let It Shine' au cules aplauze la scenă deschisă din partea publicului băimărean.

Florena, EUROVISION 2016

Florena a reuşit în această seară să iasă în faţă cu melodia Behind The Shadows, să ridice publicul în picioare în Sala Sporturilor de la Baia Mare şi să treacă în finala Eurovision România cu 44 de puncte.

Mihai Trăistariu, EUROVISION 2016

Cu un show ce include dansatori care au pe costumele lor negre circuite luminoase, şi o melodie al cărei titlu, Paradisio, l-a visat, Mihai a reuşit să obţină 33 de puncte. El este al patrulea finalist al Selecţiei Naţionale 2016.

Vanotek feat. The Code & Georgian

984 de voturi din partea publicului i-au trimis pe Vanotek feat. The Code & Georgian în finala concursului Eurovision România.

Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ

Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ au încheiat lista finaliştilor Selecţiei Naţionale. Ei au primit 852 de voturi de la telespectatori.

Așadar, după ce ați ascultat toate piesele vă invităm să votați în sondajul de mai sus și să ne spuneți cine merită să reprezintă România la Eurovision 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel