EUROVISION 2016. CÂȘTIGĂTOR, după aflarea rezultatului: Piesa mea nu e o comemorativă

EUROVISION 2016.  Ovidiu Anton, care va reprezenta România la Eurovision cu "Moment of Silence", a declarat, la finalul Selecției Naționale, că piesa lui nu este una "comemorativă" pentru victimele din Colectiv, ci este o melodie "pentru cei care sunt astăzi aici".

EUROVISION 2016. "Există niște limite pe care nu cred că este cazul să le trecem, există niște lucruri care se simt fără a fi cazul de a le spune. Piesa mea nu este o piesă comemorativă. Piesa mea este pentru cei care sunt astăzi aici", a declarat el, la conferința de presă de după show.

EUROVISION 2016. Ovidiu Anton a câștigat, duminică seara, Selecția Națională Eurovision, primind 6.585 de voturi din partea publicului. "Mă bucur că am reușit să câștig fără să apelez la senzațional", a spus el.

În premieră, doar publicul a decis reprezentantul României.

"Îmi pare rău că nu e Titus Munteanu (realizatorul emisiunii 'Școala Vedetelor', la care a participat și Ovidiu Anton — n.r.) să mă sune să îmi spună 'Pitbull, ai fost tare!'", a spus muzicianul, la primirea trofeului, pe scenă.

EUROVISION 2016. El a spus că Titus Munteanu l-a învățat că "cel mai mare semn de superioritate este bunătatea" și a transmis un mesaj "celor care au pus lațul pe cultura din România": "Noi nu suntem turmă, noi suntem lupi, noi suntem daci, suntem tari ca munții (...) noi nu dormim, noi suntem aici, noi suntem puternici!".

EUROVISION 2016. "Turma este ușor de condus. Dacă iei unei țări demnitatea, dacă iei cultura, exportul, cred că atunci îi restrângi capacitatea de a se dezvolta și o faci ușor de condus. Noi suntem stăpâni, noi suntem puternici, noi suntem uniți. Piesa asta a fost din sufletul meu pentru sufletele românilor", a explicat el, pentru AGERPRES.

[citeste si]

Ovidiu Anton a mărturisit că aceasta este a cincea oară când participă la Selecția Națională Eurovision. El a vorbit, pentru AGERPRES, înaintea semifinalei, despre cum a creat "Moment of Silence".

"'Moment of Silence' este o piesă pe care am scris-o când toată lumea era în stradă (protestele de după Colectiv—n.r.)", a declarat Ovidiu Anton.

EUROVISION 2016.  El a spus că "Moment of Silence" este "o piesă din suflet pentru suflete".

"E o piesă pentru toți oamenii, care trebuie să își amintească încă o dată că suntem singurii stăpâni pe viețile noastre, că nimeni nu are dreptul să folosească sufletele noastre pentru a obține interese obscure. Trebuie să ne amintim că noi contăm, trebuie să luptăm împreună pentru ce e al nostru, pentru adevăr", a adăugat solistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel