EUROVISION 2015. Trupa Voltaj, sabotată la Eurovision. Cine ne-a votat masiv

Românii au votat în număr mare pentru susținerea trupei Voltaj la Eurovision. Cu toate acestea, reprezentanta României s-a clasat doar pe locul 15.

Telespectatorii din 12 ţări ar fi văzut România pe una dintre primele 10 poziţii în clasamentul final, piesa "De la capăt" primind, însă, mai puţine puncte de la juriile de specialitate.

Conform rezultatelor finale ale votării, piesa "De la capăt" a fost apreciată nu doar de publicul din Moldova – care a clasat România pe primul loc, la fel ca juriul moldovean – ci şi de cel din Italia şi Spania, unde televotul poziţiona Voltaj pe locul al doilea.

Telespectatorii din Franţa şi Portugalia au votat şi ei în număr mare pentru români, reprezentanţii noştri ocupând poziţia a patra la televot în cele două ţări. De asemenea, s-a votat pentru România şi din Austria, Belgia, Irlanda şi Israel, unde publicul poziţiona trupa Voltaj pe locul 7. Ungaria şi Cipru acordau locul 8 românilor, conform rezultatelor televotului, iar Estonia considera, conform aceloraşi rezultate, că reprezentanţii noştri ar fi trebuit să încheie competiţia pe locul 10.

VEZI ȘI: CÂȘTIGĂTOR EUROVISION 2015. Voltaj, cadou de la Conchita Wurst

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel