Eurovision 2015. Oana Roman, reacție dură pentru că Voltaj pleacă la Viena: Am învățat eu de la tata că la noi...

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, este dezamăgită de rezultatul selecției naționale Eurovision 2015 și mărturisește că i se confirmă astfel spusele tatălui său.

Oana Roman reproșează românilor că nu știu să aprecieze performanța, din moment ce au votat dumincă seară "orbește" ca piesa interpretată de Voltaj să reprezinte România la Eurovision Song Contest 2015.

"Luminita Anghel nu pleaca sa reprezinte Romania la eurovision! Pentru ca in Romania de prea multe ori cel mai bun pierde! Am invatat eu de la tata ca aici la noi, daca inveti de nota 10 asta nu inseamna si ca vei primi nota 10! Ne place mediocritatea si votam orbeste piesa pe care o stim de la radio! Restul....adica vocea, prezentarea...etc, nu conteaza! Mergem in Europa cu un mesaj care nu e bun deloc....acela ca pleaca oamenii sa munceasca afara pt ca aici mor de foame! Asta e mesajul si cred ca puteam sa mergem acolo cu ceva mai bun, mai optimist, mai curat, mai de valoare! Atata putem si cu asta defilam! Vom vedea rezultatele acolo...sper sa n am dreptate ca sa nu ne facem iar de ras sa Ajungem pe locurile din coada!", a scris, luni, Oana Roman, pe contul său de socializare.

Răzvan Ciobanu, reacție vehementă după Eurovision: Prost gust cât Casa Poporului

La Eurovision Song Contest 2015, care se va desfășura în perioada 19-23 mai la Viena, Austria, România va fi reprezentată de trupa Voltaj, cu piesa "De la capăt".


Luminiţa Anghel - „A Million Stars"

Voltaj - „De la capăt"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel