EUROVISION 2015. Lara Lee: Sabotaj în direct

Finala Eurovision România 2015 i-a nemulțumit pe concurenți pentru felul în care a fost organizată competiția și suspiciunile privind fraudarea votului telespectatorilor.

Artista a scris, pe pagina sa de Facebook, o întâmplare pe care a numit-o "Eurovision, sabotaj în direct!".

"Haideți sa va spun o poveste bazata pe fapte reale. Se numeste "Eurovision, sabotaj in direct!". Am reascultat prestatia mea din cadrul finalei Eurovision. Nu... pentru cei care ma acuza de lipsa de experienta inseamna ca nu imi cunosc trecutul muzical asa ca ii invit sa scrie numele meu real Larisa Ciortan sau T&L pe youtube si pe google si sa se convinga singuri ca nu sunt doar o "fatuca", una care s-a apucat si ea sa cante pentru ca nu avea ce face... deci nu, nu a fost lipsa de experienta! Am cantat cu tot sufletul, in forta si am avut o piesa puternica.

Am putut atinge notele joase, cat si acutele, asa cum am facut la fiecare repetitie de cand am ajuns la Craiova si asta o pot confirma toate clipurile filmate cu telefonul (pe care le pot posta oricand si care culmea ar trebui sa distorsioneze sunetul, nu?).

Acum stau si ma intreb... de ce oare sunetul de la repetitii a fost bun (nu foarte bun, dar cel putin asa ne-au dat impresia ca se va rezolva) si cel de duminica aseara a fost atat de prost transmis la TV (si ma refer in special la prestatia mea)? De ce trebuie sa pic eu vinovata pentru ceea ce nu am facut?

In primul rand, pana in momentul in care am urcat pe scena in finala, nu am stiut cum va arata si cum se va auzi totul... cu parere de rau trebuie sa spun ca am intampinat mici obstacole inca de la inceput... ideile noastre au fost refuzate pe motiv ca au fost deja "luate' de altii si culmea ca acele idei nu au mai aparut in show...

... in fine, revenind la povestea noastra si mai exact la ceea ce s-a intamplat la Craiova, problemele au inceput in momentul in care grafica, luminile, cadrele filmate nu au fost asa cum am cerut. Cum este posibil sa pui grafica roz in timpul refrenului? I'm a Barbie girl in a Barbie world sau cum?? A fost nevoie ca cei din echipa mea sa astepte la Sala Polivalenta sambata seara de la 21 la 2, cu o seara inaintea finalei ca sa poata vorbi cu regizorul, pentru a incerca sa salveze situatia dezastruoasa, punand totul pe hartie, indicatii precise... pe secunde, care oricum nu s-au respectat in totalitate.

VEZI ȘI: EUROVISION 2015. Mircea Badea: Nu atac trupa Voltaj

In prima zi de repetitii am avut unica sansa de a ma auzi in carul de transmisie... atunci a fost prima proba de sunet care pana la urma s-a schimbat de la o zi la alta, de la prost la si mai prost! Nu inteleg cum eu m-am auzit in casca, fetele din backing vocals isi auzeau vocile insa pe mine nu ma auzeau deloc, in sala sunetul a fost mai scazut decat la restul concurentilor care au cantat inaintea mea si dupa mine, iar pe TV s-a auzit extrem de incet? Ma poate lamuri cineva? Adica eu, in comparatie cu ceilalti concurenti am cantat la spray in casa... .cam asta a fost diferenta.

Ma zbateam pe scena si cantam puternic ( atentie! nu am tipat) crezand ca se va auzi bine la tv si de fapt... fas!! M-au sabotat pe fata! Chiar asa? Au jucat inteligent totusi... eram printe favoriti, iar acel filmulet de 30 de secunde care a fost postat de la repetitii (din nou de pe telefon) arata clar ca piesa suna bine live. Asa ca noi, neavand acces sa auzim sunetul care urma sa fie transmis pe TV, am crezut ca se va auzi bine. Din nou, un fas. Ne-au facut-o in direct, cand stiau ca nu mai putem face nimic, incercand sa manipuleze telespectatorii ca am cantat slab, ca nu am avut "balls" si chiar le-a reusit!

In fine... stiam ca e greu sa castig, insa ceea ce m-a dezamagit cel mai mult a fost faptul ca s-a recurs la metode murdare pentru ca imaginea mea sa fie patata. Eu mi-am dorit sa fiu respectata ca artist si sa beneficiez de o sonorizare profesionista din partea unor profesionisti, ceea ce nu s-a intamplat. Pacat! Cat despre castigatori... good luck and I keep my mouth closed! In incheiere, vreau sa le multumesc celor care au crezut in mine si in piesa Superman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel