Eurovision 2015: Când vor fi anunțate piesele care intră în finala națională

Eurovision 2015 România. Cele 12 piese care vor intra în finala națională Eurovision 2015, selectate din cele aproape 100 care au fost înscrise pentru selecție, vor fi anunțate joi, la ora 14.00, într-o conferinţă de presă organizată de TVR.

Melodia câștigătoare, care va reprezenta România în prima semifinală a concursului Eurovision 2015 de la Viena, va fi aleasă pe 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova şi difuzat, în direct, de TVR.

Eurovision 2015: Aurelia Cristea, PSD: Emil Boc a furat clujenilor finala Eurovision

Concursul Eurovision România 2015 a atras aproape 100 de piese, vedetele autohtone, precum şi mulţi compozitori străini - suedezi, norvegieni, germani, britanici, australieni - sperând să reprezinte țara noastră la concursul de la Viena, din luna mai, scrie TVR.

Potrivit sursei citate, vor fi și surprize la ediţia din acest an. Printre finalişti se numără opt artişti foarte cunoscuţi din România, un interpret de peste Prut şi unul din Suedia. Alţi doi compozitori străini şi-au încredinţat piesele unor cântăreţi români.

Concursul cântecului european se va desfăşura în 2015, la Viena, în Austria, în 19, 21 şi 23 mai. România va participa în prima semifinală a concursului, cea din 19 mai, alături deGrecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel