Eurovision 2014: Conchita Wurst, cântăreața cu barbă, prevestește apocalipsa

Un site ortodox este de părere că învingătoarea de la Eurovision 2014, Conchita Wurst, prevestește apocalipsa.

Sub titlul „Eurovision 2014. Semnul că sfârșitul a sosit", site-ul pelerinortodox.com, publică un articol în care autorul este de părere că "femeia cu barbă", Conchita Wurst,  este un semn că Apocalipsa se aproprie. Autorul argumentează ideea folosind citate din Biblie și idei emise de diferiți preoți.

”Vino să-ţi arăt judecata desfrânatei celei mari, care şade pe ape multe, cu care s-au desfrânat împăraţii pământului şi cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: BABILONUL CEL MARE, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului”, se arată în articol.

Pentru a părea cât mai credibil, autorul nu se rezumă doar la Biblie, ci folosește și citate din diferiți preoți.

VEZI ȘI: Conchita Wurst, momentul care a făcut-o celebră- VIDEO

”Patriarhul Kirill: A avertizat guvernele occidentale asupra legalizării căsătoriilor homosexuale pe care le-a caracterizat ca fiind un semn al apropierii sfârșitului lumii”.

”Sfântul Varlaam, mitropolit al Moldovei 1632-1653: În vremurile din urmă, bărbații vor schimba obiceiul Dumnezeiesc al demnității lor și se vor acoperi cu straie femeiești, iar femeile vor umbla precum bărbații”.

Și pentru ca articolul să devină interesant, autorul scrie și despre influența pe care homosexualii o au în interiorul Vaticanului.

”Anul trecut, cu puţin înaintea întrunirii Colegiului cardinalilor reuniţi în Capela Sixtină pentru alegerea noului papă, al 266-lea, cotidianul italian La Republica dezvăluia că un „lobby gay" – o cabală mai mult sau mai puţin unită a homosexualilor – operează în interiorul Vaticanului”, se mai scrie în articol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel