EXCLUSIV  Eurodeputatul Tomas Zdechovsky, interviul zilei. Claudia Țapardel vă așteaptă la emisiunea Din Culisele Europei / video

Invitatul zilei va fi eurodeputatul ceh Tomas Zdechovsky, membru al grupului Popularilor Europeni și Vicepreședinte al Comisiei de Muncă & Afaceri Sociale din PE
Invitatul zilei va fi eurodeputatul ceh Tomas Zdechovsky, membru al grupului Popularilor Europeni și Vicepreședinte al Comisiei de Muncă & Afaceri Sociale din PE

Miercuri, 30 iunie, la ora 13.00, Claudia Țapardel vă așteaptă la emisiunea ”Din Culisele Europei”.

Invitatul zilei va fi eurodeputatul ceh Tomas Zdechovsky, membru al grupului Popularilor Europeni și Vicepreședinte al Comisiei de Muncă & Afaceri Sociale din PE.

”Mâine, ora 13.00 o nouă emisiune “Din Culisele Europei”.

Alături de mine, în direct de Bruxelles va fi eurodeputatul ceh Tomas Zdechovsky, membru al grupului Popularilor Europeni și Vicepreședinte al Comisiei de Muncă & Afaceri Sociale din PE. 

Vom afla informații în premieră despre conflictul de interese care îl vizează pe Primul-ministru al  Republicii Cehe, Andrej Babiš, și pentru care este anchetat de Parchetul European, condus de Codruța Kovesi. 

De asemenea vom afla mai multe informații despre evoluția crizei pandemice în Cehia, de la un eurodeputat care pe parcursul valului al doilea a decis să fie în linia întâi și să se ajute ca voluntar într-un spital suport COVID, din țara sa. 

Nu ratați această ediție specială “Din Culisele Europei” de mâine, ora 13.00, pe DC News TV și pe pagina de FB & Youtube DCNEWS Ro”, a transmis Claudia Țapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel