Urmărește emisiunea live


Ermal Meta şi Fabrizio Moro, câştigători Festival Sanremo 2018

foto: Ermal Meta, @ermalmetainfo
foto: Ermal Meta, @ermalmetainfo

Piesa 'Non mi avete fatto niente' a lui Ermal Meta şi Fabrizio Moro a câştigat sâmbătă noapte cea de-a 68-a ediţie a Festivalului cântecului italian Sanremo 2018.

'Non mi avete fatto niente' este despre atentatele din Europa şi restul lumii şi reacţia celor care îşi duc viaţa mai departe, şi va reprezenta Italia la Concursul Eurovision de anul acesta de la Lisabona.

Piesa care a riscat să fie eliminată din concurs pe motiv că era plagiată, enumeră locuri în care au avut loc atentate precum Las Ramblas din Barcelona, Nisa, Paris sau Londra şi asigură că 'totul merge mai departe decât stupidele voastre războaie'. Cei doi tineri, deja câştigători ai unor premii la ediţiile trecute ale acestui concurs, vor reprezenta Italia la Concursul Eurovision care va avea loc la Lisabona 12 mai 2018.

Sanremo 2018, care l-a avut ca director artistic şi prezentator pe veteranul cântăreţ Claudio Baglioni, s-a caracterizat printr-un număr foarte mare de telespectatori cu cifre de audienţă de peste 50% în cele şase zile cât a durat festivalul. Marea gală, la care au participat 20 de cântăreţi consacraţi din Italia, precum Noemi, Ornella Vanoni, Nilla Zilli, Rom sau Maz Gazze, a fost vizionată de peste 12 milioane de italieni.

[citeste si]

cest mare spectacol al muzicii paralizează practic ţara la nivel informaţional, ocupând mari spaţii în toate mediile de comunicare şi devenind un subiect intens de conversaţie între italieni. Pe lângă participanţi, Festivalul a beneficiat şi de prezenţa unor invitaţi de renume precum artistul britanic Sting şi vedetele cântecului italian Laura Pausini, Giorgia, I Negramaro sau Biagio Antonacci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel