Eliminare la Survivor România. TJ vs Alex Nedelcu. Fanii au reacționat imediat: A mușcat ca un șarpe. Asta mă uimește mai mult decât plecarea

Premieră la „Survivor România” 2022! Doar două persoane au fost nominalizate spre eliminare.

UPDATE: TJ Miles a fost eliminat din competiția Survivor.

Citește AICI reacțiile instant ale fanilor după eliminare!

----

La Survivor se strâng rândurile, iar show-ul se apropie de marea finală. Jocul imunității săptămânale a fost câștigat în această ediție de către Vulturi, iar tribul Tigrilor a trăit din nou emoțiile unui consiliu de nominalizare.

Cel care a avut cel mai bun timp pe traseu în aducerea punctului din această ediție a fost Ionuț Popa, acesta fiind nevoit să facă o nominalizare directă și primind, totodată, imunitate personală. Restul colegilor au votat colectiv, iar cel care a primit cele mai multe nominalizări spre eliminare a fost TJ Miles. „Bine, Războinicilor...”, le-a spus concurentul, făcând referire la faptul că aceștia l-au votat pentru că este un fost „Faimos”. Ionuț Popa l-a votat direct pe Alex Nedelcu. Deranjat că a fost nominalizat chiar de către Ionuț Popa, Alexandru Nedelcu și-a atacat colegul și l-a comparat cu Iuda: „Iuda a rămas printre noi! Dai în cel mai bun, ca să ajungi mai departe!”

Șocată și ea de alegerea lui Ionuț Popa, Ștefania Ștefan a început să plângă în momentul în care a vorbit despre nominalizarea lui Alexandru Nedelcu.

Astfel, marți va fi eliminat fie Alex Nedelcu, fie TJ Miles.

Votat de către colegii lui pentru a fi eliminat, TJ Miles a avut un discurs din care a dat de înțeles că el este cel mai îndreptățit să câștige Survivor România.

 

Cine va pleca acasă: TJ sau Alex Nedelcu?

 

Fanii emisiunii au postat mai multe mesaje în mediul online, în urma nominalizărilor. Iată câteva mesaje:

Notați ce vă spun și bifați mâine comentariul meu. Nedelcu pleacă acasă, TJ are susținere mai mare de la public, s-a dovedit în nominalizările trecute. Problema nu este ca pleacă acasă, o să plece din cauza "fratelui său" care a așteptat momentul cel mai potrivit să-l scoată din emisiune, a mușcat ca un șarpe. Asta mă uimește mai mult decât plecarea în sine a lui Nedelcu. Oricum, urât, urât.. Cam astea sunt prieteniile din ziua de astăzi, tot mai multe.

Sper din tot sufletul să plece TJ. Ionuț a fost pus într-o situație foarte ingrată: Ștefania nu putea fi propusă, pentru că a arătat de-a lungul competiției că are cel mai bun randament, dar putea alege Oana, în locul lui Nedelcu, dar.... Ați văzut cu toții că Oana a adus puncte în ultimele jocuri, mai multe decât Nedelcu, plus că mie cel puțin mi se pare că e o persoană foarte competitivă, deschisă, sufletista și corectă. Din acest motiv cred că nu a fost nominalizată de către Ionuț. Nedelcu, din păcate, a luat această nominalizare la modul personal. 

Sunt la concurs, prietenia nu își are locul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel