”E bărbatul cel mai tare din viața mea!” Loredana Groza, confesiuni

Loredana Ggroza, foto Instagram
Loredana Ggroza, foto Instagram

Loredana Groza a făcut confesiuni emoționante despre tatăl ei.

La emisiunea Xtra Night Show, Loredana Groza a mărturisit că tatăl ei este un model pentru ea. Vedeta a ținut să precizeze că acesta este cel mai tare bărbat din viața ei și nu crede că va mai vedea vreodata pe cineva care să fie la fel.

„Tata este, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare”, a spus Loredana Groza.

În altă ordine de idei, amintim că Micutzu va da startul sezonului de roast, în această seară, de la 20.30, la Antena 1. Loredana și invitații săi vor interpreta live cele mai cunoscute melodii. Cosmin Natanticu, Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță sunt pregătiți să ia la roast toate regiunile României. „E timpul să unim prin roast Moldova, Muntenia, Bucovina, Dobrogea, Oltenia, Banatul, Transilvania, Crișana și Maramureșul”, a spus prezentatorul emisiunii, Micutzu.

Marmotele vesele și Pârșii circumspecți au străbătut țara în lung și-n lat, iar în această seară se reunesc pentru prima dată în platoul „România are Roast” pentru a glumi pe seama obiceiurilor și experiențelor pe care le-au avut în călătoria lor.

Prima ediție a emisiunii „România are Roast” este construită în jurul regiunilor Oltenia și Moldova. Pentru a câștiga punctele oferite în deplasare, Marmotele vesele au avut de descoperit cele șapte minuni ale Olteniei, iar Pârșii Circumspecți minunile Moldovei.

Trimișii lui Micutzu prin țară, Rikito Watanabe și Andrei Ungureanu, împreună cu jurații speciali ai fiecărei probe, au oferit puncte echipelor în funcție de cât de bine s-au descurcat la îndeplinirea misiunii. Întorși în platou, concurenții celor două echipe vor fi introduși în atmosfera specifică sărbătorilor românești de Loredana și invitații săi care vor interpreta live cele mai cunoscute melodii fiind acompaniați de orchestra Agurida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel