Duet istoric în industria muzicală. Elton John şi Britney Spears îşi vor uni forţele pentru o nouă piesă

Vedeta pop Britney Spears şi superstarul britanic Elton John îşi vor uni forţele într-un nou cântec, a anunţat luni casa de discuri care-l va distribui, informează AFP.

Cântăreţii - care au, împreună, o experienţă de 90 de ani în industria muzicală - vor colabora pentru piesa "Hold Me Closer", potrivit Interscope Records.

Deşi nu se cunoaşte data lansării, aceasta va fi prima piesă nouă a lui Britney Spears după mulţi ani.

Titlul este inspirat de versurile piesei "Tiny Dancer" a lui Elton John de la începutul anilor 1970.

Anunţul vine după mai multe zile de speculaţii despre o posibilă colaborare între cele două vedete.

Britney Spears şi partenerul ei, Sam Asghari, au anunţat recent că artista a suferit un avort spontan.

Cu câteva săptămâni înainte, Britney Spears publicase pe contul ei de Instagram un mesaj în care dezvăluia că era însărcinată.

Vestea a venit la doar cinci luni după ce Tribunalul din Los Angeles i-a redat artistei pop controlul asupra vieţii personale, punând capăt regimului de tutelă exercitată în principal de tatăl ei, Jamie Spears. Tutela fusese impusă prin ordin judecătoresc în 2008 din cauza unor tulburări de ordin psihologic ale vedetei, care a denunţat într-un proces intens mediatizat respectivul regim juridic, precizând că acesta a fost "abuziv" şi că a împiedicat-o să renunţe la un sterilet în pofida dorinţei sale de a avea alţi copii.

Vedeta pop, faimoasă pentru hituri globale precum "...Baby One More Time", nu a mai acordat un interviu de ani de zile şi apare rar în public.

Elton John, care a împlinit 75 de ani în urmă cu câteva luni, este cunoscut mai ales pentru hitul său "Rocket Man".

În 2018, artistul a pornit într-un turneu de adio de proporţii. Întinzându-se pe parcursul mai multor ani, turneul prevedea peste 300 de date de concert în întreaga lume înainte de a fi perturbat de pandemia de coronavirus, scrie Agerpres.

Acordul prenupțial dintre Britney și soțul ei. Ce presupune

Știm că nu există nuntă americană care să se respecte fără un prenupțial. Vedeta pop a semnat și ea un acord cu proaspătul ei soț înainte de a face pasul cel mare.

De data aceasta, înțelegerea a fost semnată de Britney Spears și noul ei soț Sam Asghari, care s-au căsătorit pe 9 iunie. După cum relatează People citată de Today, tinerii căsătoriți au semnat un document care asigură că antrenorul personal în vârstă de 28 de ani nu va avea acces la câștigurile de milioane de dolari ale starului pop nici în timpul căsătoriei, nici după un posibil divorț.

Spears a intentat anterior un proces în instanță, declarând că nu voia ca tatăl ei, Jamie Spears, să ”împiedece” în niciun fel un prenupțial, în timp ce Asghari a glumit în poveștile lui de pe Instagram că cei doi ar putea ajunge la o înțelegere:

”Evident că semnăm un prenupțial de fier pentru a-mi proteja jeep-ul și colecția mea de pantofi în cazul în care mă părăsiți într-o zi”, a râs el. În aceeași lună, avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, a depus în instanță actele necesare înlăturării tatălui ei, Jamie Spears, din funcția de tutore, astfel încât acesta să nu aibă nicio implicare în contractul prenupțial al cuplului. 

O sursă a declarat pentru Us Weekly în mai 2022 că negocierile prenupțiale dintre Britney și Sam durează ”mai mult decât de obicei”. ”Discuțiile au durat mai mult decât de obicei. Sam vrea creșteri substanțiale pentru fiecare cinci ani în care sunt căsătoriți, dacă relația lor se va termina”, potrivit unei surse apropiate cuplului. Tot potrivit acesteia discuțiile ar fi durat mai ”mai mult decât se aștepta, deoarece Sam nu vrea să rămână fără bani dacă se vor despărți”.

Înainte de căsătoria ei cu Sam, Britney a fost căsătorită cu Kevin Federline din 2004 până în 2007. Fostul cuplu are doi copii: Sean Preston și Jayden James. 

Potrivit TMZ, Kevin și Spears au semnat un contract contractual înainte de nuntă. După divorț, Kevin a primit despăgubiri de 1,3 milioane de dolari, plus 20.000 de dolari pe lună pentru întreținerea copiilor. 

De asemenea, Britney a trebuit să-i plătească lui Kevin 250.000 de dolari în taxe legale. Starul pop a mai fost căsătorit cu Jason Allen Alexander timp de 55 de ore în 2005, însă căsătoria lor a fost anulată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel