Dorian Popa, unul dintre cei păcăliți de Călin Donca. "Sunt șocat, consternat. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie"

Dorian Popa, unul dintre cei păcăliți de Călin Donca. "Sunt șocat, consternat. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie" / Foto: Captură video Youtube
Dorian Popa, unul dintre cei păcăliți de Călin Donca. "Sunt șocat, consternat. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie" / Foto: Captură video Youtube

Și Dorian Popa ar fi fost păcălit de Călin Donca, milionarul acuzat de evaziune.

Dorian Popa se numără printre cei care au picat pradă înșelătoriei lui Călin Donca și spune că este absolut șocat în legătură cu banii investiți. Călin Donca, un milionar din Brașov, cunoscut pentru afacerile în domeniul energiei, dar și în agricultură, ar fi înșelat mai multe persoane care au investit în proiectele lui, iar acum a fost reținut pentru 30 de zile.

Acum, majoritatea celor care au investit în afacerile lui, printre care şi artistul Dorian Popa, acuză că nimeni dintre partenerii milionarului nu mai răspunde la telefon şi toţi se tem că au căzut victime unei uriaşe escrocherii. 

"Sunt şocat, sunt consternat şi, în acelaşi timp, debusolat pentru că nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este un fel de ceaţă totală!", a spus Dorian Popa pentru Observator.

Călin Donca, ţeapă cu criptomonede de 700 de mii de dolari

"Furtişagul lui Călin Donca în dosarul instrumentat de DIICOT Braşov este de 4,3 milioane de lei, taxe neplătite la stat, 8,3 milioane de lei, delapidare din conturile propriilor firme şi 700 de mii de dolari, dintr-o ţeapă cu criptomonede dată celor care i-au crezut promisiunile", a explicat reporterul Cristi Popovici.

Călin Donca este pus sub acuzare pentru că şi-a minţit clienţii promiţând că investiţia lor va avea profit de 100 de ori mai mare. Totuși, nu este singurul afacerist care profită de imaginea lui pentru a se îmbogăţi din afacerea cu criptomonede. Și Fraţii Tate, dar şi Dan Diaconescu au câştigat averi convingând oamenii să le cumpere monedele virtuale.

"Mulți din oamenii care se păcălesc într-o astfel de situație reacționează la instinct și își doresc să se îmbogățească peste noapte și nu se documentează foarte bine. Peste 85 la suta, 90 la suta dintre proiecte din păcate vor eșua așa că trebuie să fim foarte atenți când investim într-o cripto sau alta", a declarat George Rotariu, CEO Bitcoin România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel