Dinamo. Rivaldinho pleacă de la echipă. Atacantul s-a supărat

Rivaldinho, 22 de ani, a venit la Dinamo ca un mare star ce poartă numele legendarului tată, Rivaldo, dar pleacă în anonimat.

Conform unor surse, scrie GSP, impresarul atacantului brazilian a început să-l propună pe la diverse cluburi, menționând că îl poate aduce gratis pe jucător, fără ca Dinamo să aibă vreo pretenție financiară.

Gazeta a aflat însă că numărul 9 din Ștefan cel Mare are o clauză în contract, impusă chiar de Rivaldo, care spune că fiul său poate pleca în această iarnă în schimbul a 100.000 €.

Într-una din vizitele sale în România, Rivaldo s-a plâns conducătorilor dinamoviști, în frunte cu Adrian Mutu, de faptul că fiul său nu joacă. Aceștia i-au transmis fostului Balon de Aur că i s-au dat suficiente șanse lui Rivaldinho pentru a demonstra, dar acesta a dezamăgit, astfel că s-a ajuns la o înțelegere de a introduce o clauză suplimentară în contract:

"Rivaldo era foarte deranjat că nu joacă fiul său, ne-a chestionat și i-am spus că a avut multe șanse, dar trebuie să și facă ceva. A fost cam deranjat, dar până la urmă am ajuns la o înţelegere să poată pleca în iarnă pentru suma asta. Am auzit și noi că impresarul lui îl propune gratis, probabil speră că ne forțează mâna să renunțăm la clauză, dar nu vom face asta", a spus sub unul dintre oficialii "câinilor" sub protecția anonimatului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel