Dinamo: Rednic începe revoluția. Jucătorii pe care îi dă afară

Renid a revenit la Dinamo care nu a reușit decât o remiză 1-1 cu Dunărea Călărași, echipa fiind într-o situație dezastruoasă în clasament.

Potrivit GSP, care citează surse proprii, Ionuț Negoiță și tot managementul dinamovist văd în acest moment un salvator în Rednic și i-au oferit mână liberă asupra lotului.

Managementul dinamovist împreună cu antrenorul au făcut o listă neagră pentru pauza de iarnă care conține 9 nume de jucători indezirabili.

Iată de cine se va despărți Dinamo, potrivit sursei citate:


Jaime Penedo (37 de ani) Mihai Popescu (25 de ani) Teddy Mezague (28 de ani) Georgios Katsikas (28 de ani) Vlad Olteanu (22 de ani) Sergiu Popovici (25 de ani) Tomislav Gomelt (23 de ani) Danijel Subotici (29 de ani) Mircea Axente (31 de ani)

"Suntem în discuții cu un portar, doi fundași, un mijlocaș central şi doi atacanți. Nu mai putem să ne jucăm! Nu e ușor să aducem jucători buni liberi, dar trebuie să facem asta, riscăm să nu ne îndeplinim obiectivul (...) Sunt dezamăgit de străini. Eu cer mult mai mult de la ei, având în vedere ce salarii au. În afară de doi-trei, nu mi-au arătat că merită să joace la Dinamo", declara Rednic după meciul cu Dunărea Călărași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel