Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  DESTINAȚIE de VACANȚĂ: Nessebar, cea mai frumoasă stațiune a Bulgariei

foto: visitnessebar.org
foto: visitnessebar.org

Ofertele turistice în Bulgaria curg în avalanșă și multe sunt de nerefuzat. De Rusalii, de Paști, pentru vară, pentru toamnă, ofertele pentru litoralul bulgăresc, la hoteluri de vis, de patru și cinci stele, toate all inclusive, sunt extrem de ieftine. 

Mulți turiști care ajung în Bulgaria văd doar resortul de lux în care s-au cazat. Cele mai multe au propriile cluburi, unde turiștii își petrec nopțile, au săli de fitness, pentru dimineți, restaurante, snack baruri. Prin urmare, dacă ești în căutare odihnă, iubești soarele, plaja, marea și băuturile răcoritoare, complexul turistic în care te-ai cazat este locul în care-și petreci cele șapte zile de vacanță. 

Când nu te mulțumești doar cu luxul unui copil

Dar, dacă ești în căutare de o destinație turistică în Bulgaria care să-ți ofere mai mult decât luxul unui hotel de cinci stele, alegi Nessebar. 

De 27 de ani în patrimoniul UNESCO

De 27 de ani în patrimoniul UNESCO, cu trei mii de ani de istorie, Nessebar pare ruptă dintr-o altă poveste, dintr-o altă parte a lumii. E incredibil cum a reușit să fie conservată într-un spațiu complet schimbat. Este evident că încadrarea în patrimoniul UNESCO a reușit să păstreze această zonă extrem de frumoasă neatinsă de investițiile străine care au adus schimbări majore. 

Și unde mai pui că este la cinci ore de București... 

Călătorie înapoi în timp

Peninsula Nessebar este ca o călătorie înapoi în timp. De la clădirile medievale, încă locuite, morile de vânt, la imaginea pescarilor bătrâni care aduc zilnic fructe de mare proaspete pentru turiști, totul este idilic în Nessebar. 

Zidurile vechi, etajele din lemn tipice pescarilor greci și bulgari, bărcile de pescari, minunile bucătăriei bulgărești, alături de vinul roșu produs de localnici chiar din viile din Nessebar, prețul de cazare foarte mic sunt doar începutul prietenos al unei vacanțe pe care nu v-ați fi putut-o imagina în momentul plecării de acasă. 

Așa cum am mai menționat, e greu de crezut că acest loc minunat se află în această parte a lumii.

Călătoria continuă cu atracțiile turistice ale insulei. Pentru iubitorii de plajă, este bine de menționat că aici găsiți plajele cu cel mai fin nisip. Nici romanticii nu sunt uitați pe Nessebar. Străzile sunt de un romantism pur. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel